Pomáhá propolis na molusky u dětí?
Maminky,
Pomohla vám někomu propolisova tinktura na molusky děti?
Někde jsem četla kladné recenze.
Plus podpořit imunitu.
Dá se to vyléčit i jinak než vyskrabnutim nebo vypálením?
Anoooo, ale neužívala jsem tinkturu, ale bázi s medem, spíše takovou pastu, že to tam déle vydrželo. Lze střídat s Betadinou, klasika..
doporučuje se hlíva. daj se sehnat na trhu i mixy víc imunitních boostřičů v jedný tabletě (dá se vysypat třeba do přesnídávky), třeba hlíva+echinacea+rakytník.
kdyby jinak přírodní léčba nezabrala, některý dobrý kožní píšou mast k namíchání v lékárně, která prej taky dobře funguje.
doporučuje se hlíva. daj se sehnat na trhu i mixy víc imunitních boostřičů v jedný tabletě (dá se vysypat třeba do přesnídávky), třeba hlíva+echinacea+rakytník.
kdyby jinak přírodní léčba nezabrala, některý dobrý kožní píšou mast k namíchání v lékárně, která prej taky dobře funguje.
@normalnimatka tak zkouším dva týdny propolis. Tea tree oil, sudocrem, koupele v Tuzebniku, i imunoglukan ale nezdá se mi zlepšení. Je čas k Mudr? Nebo jak dlouho trvá než zmizí? Přemýšlím jestli do lékárny na nějaký ten Molutrex ale to je žíravina ne? Nebo může Mudr napsat nějaké mazání?
@normalnimatka tak zkouším dva týdny propolis. Tea tree oil, sudocrem, koupele v Tuzebniku, i imunoglukan ale nezdá se mi zlepšení. Je čas k Mudr? Nebo jak dlouho trvá než zmizí? Přemýšlím jestli do lékárny na nějaký ten Molutrex ale to je žíravina ne? Nebo může Mudr napsat nějaké mazání?
@soptinda ono je tohle bohžuel na dlouho... slyšela jsem už víc zkušeností, kdy pomohla i samotná ta hlíva, ale určitě to není vyléčený za tejden, je to na dlouhodobý užívání. Jak silnej imunoglukan to máte?
ještě bych počkala... resp. můžeš se třeba objednat na dýl, ono asi bude trvat, než vám daj termín, a třeba to do tý doby dořešíš sama. hlavně bych šla k někomu na jistotu, kdo vim, že nemá v oblibě to strhávat, ale radši píše mast na namíchání.
něco volně projdenýho bude, ale efekt asi nic moc - můžeš zkusit pročíst recenze.

@soptinda pomohly koupele v tužebníku jilmovém a mast molusan od K. Hádka. Bez vyškrábnutí. Pokud chcete, mohu poslat dál, zásobila jsem nás a bylo po nich velice brzy, neupotřebili jsme