Může dítě v lázních na víkend ven?
Dobrý den, syn bude nastupovat do lázní a zajímalo by mě, jak to chodí s návštěvami. Je možné si syna vzít o víkendu přes odpoledne někam ven? Nebo nesmí opustit areál? Bydlíme cca 30km od lázní. Byla bych ráda, kdyby se i přes víkend na chvíli podíval domů a nebo si jen tak udělat odpolední výlet. Jede do Klimkovic. Děkuji 🙂
@petulad85 syn byl loni v Luhačovicích a návštěvy povoleny byly ale musel po škole a procedurách a vracet se do večeře. My jsme za nim jeli jen soboty,hned ráno jsme ho vytáhli a na večeři vrátili. Zašli jsme si na oběd,procházky ,kafíčko ..A tak 😅 Návštěvy nemohly dovnitř do areálu,pouze na recepci a muselo se být “venku”
Já byla v Kynžvartu a normálně se mohlo pryc, jeli sme treba do Varů, Marianek apod, víkendy byly určené právě k návštěvám rodiny a většinou se jezdilo někam mimo areál. Ale zeptej se přímo tam kam jedete no.
Moc děkuji 🙂 tak to je fajn, že ho můžeme aspoň přes víkend vzít někam ven a může být s námi 🙂
Klimkovice známe, jezdím tam se synem. Já tedy kvůli těžšímu postižení jezdím s ním, ale vím zhruba, jak to tam chodí u samostatných dětí. Na výlet si ho vzít můžete, opustit areál lázní smí, není přece ve vězení, jasně, musíte návštěvu ohlásit, to kvůli dalším aktivitám v lázních, sestry chodí s dětmi ven apod a vím, že rodiče hlásili i kdy se zase dítě vrátí zpátky.
@petulad85 já byla se synem v Klimkovicich 12 let zpět. Když nebyly procedury normálně se mohlo myslím i na cely den ven. Návštěvy v pohodě myslím i neohlasene, já si samozřejmě musela hlídat abychom stihli procedury. Ale dnes to muze byt jinak. Bez návštěv bych to možná nedala já🙂 tenkrát celý leden, my byli Pražští takže v takovém "prdelickove " odriznuti od domova totálně. Hlavně ať synovi pomůžou.
my jedeme taky do Klimkovic a doufám teda, že budeme jezdit na vylety🙏 popravde sem myslela, ze muzeme i na vikend domu, ale to sem rychle zjistila, ze se pletu😀 a kolik je synovi? nas by to teda sam nezvladl, tak jedu s nim..
my jedeme taky do Klimkovic a doufám teda, že budeme jezdit na vylety🙏 popravde sem myslela, ze muzeme i na vikend domu, ale to sem rychle zjistila, ze se pletu😀 a kolik je synovi? nas by to teda sam nezvladl, tak jedu s nim..
@sabreska39 Na výlet můžete, maminky se někdy domlouvají v jídelně, že nebudou v neděli třeba na oběd, aby mohli jet na celý den, ale je to bez vědomí doktora, ten by to zatrhnul, kdyby se vám něco stalo, náhoda je blbec. Na víkend domů ne, v sobotu se ještě cvičí, sice je toho míň, ale některé procedury jako bazén, koupele, obklady nebo lokomoční centrum jsou v provozu. My jezdíme jen po nejbližším okolí, takže na jídlo jsme vždycky zpátky, ale někdo to dělává, že se v jídelně domluví, že nebudete na oběd nebo večeři, hlavně ty večeře tam jsou dost brzo, ale i tam je to o lidech, v jídelnách se střídají a jedna vedoucí je tam úplně v pohodě, druhá je zase dost upjatá a všechno řeší.

Dobrý den, syn byl v Lázních Kynžvart a návštěvy tam byly "zakázané" z důvodu toho stýskání dětí, který někdo přijel, ale i těm, kterým nikdo nepřijel.
Oficiálně to asi nikdo zakázat nemůže, takže asi záleží na tom, jak to tvůj syn zvládne s tvým odjezdem, popř. bez tebe.
Náš syn byl s tím, že nepřijedeme v pohodě (máme to přes 200km) a denně jsme si o polední klid a před večerkou volali.