icon

Může takto vypadat žahnutí od medúzy?

terezapos
5. srp 2019

Ahoj prosim mohla syna zahnout meduza? Jsme v Italii a kdyz jsem ho sla dat spat vsimla jsem si toho nic nerikal ze by ho bolelo a rano to nemel. Nemam s tim zkusenosti tak ptam dekuji

Může takto vypadat žahnutí od medúzy?
ilema
•
5. srp 2019

@terezapos ahoj, neumím určit, co to je za vyrážku, ale od meduzy určitě ne, za prvé by věděl a vy urcitě podle řevu taky, že ho žahla, i jako dospělá jsem skoro brečela, jak to bolí a rozhodně to trvá cca 14 dní, než se žahnutí vytratí, mapu po chapadýlkách jsem tam měla ještě pár měsíců po tom ☹

xenie131
•
5. srp 2019

nevypada to na meduzu. syna zahla meduza loni taky v italii. rval jak tur a to mu bylo 9let. napted nic a pak se mu vybarvila pekne na brise. byl krasne videt cely.jeji obrys. tohle bude nejaka reakce na neco...

terezapos
autor
•
5. srp 2019

Holky dekuji. Ja jsem mu to mazla tea tree olejem. Porad ho prohlizim co mu to dela uz mi nadava 😃 ale ja jsem hrozna jak neco maji vidim v tom to nejhprsi 😔

smekalovamo
•
5. srp 2019

Mě se letos v Egyptě malá medůzka otřela o nohu,a možná,že to bslo podobné. Měla jsem tam asi jeden den,takové podobné,jak když spálené.

terka80
•
5. srp 2019

@terezapos to je od morskych ras,mazte mu to sudocremem

lida9
•
6. srp 2019

pokud mate pojisteni, tak zavolejte na tu jejich info linku, osetreni zdarma a vy budete mit aspon klid🙂