icon

Myslíte, že se může jednat o neštovice?

kejcvil
8. srp 2020

Ahoj, nedávno jsem zde zakládala vlákno. Našla jsem malému na rameni a později na tváří malý puchýřek, doktorka řekla že to není nic co by se mělo řešit ZATÍM , tak jsem se pustila sama do hledání na googlu co by to mohlo být. Připomínalo mi to molusky o kterých jsem doteď nikdy neslyšela, ale teď mi to stále víc připomíná neštovice. Jen netuším kde by se mohl nakazit . Má těch pupinku cca 9 všude po těle ( tváře, obočí, ucho, ruce , nohy) Neměl žádné teploty a má to jen na obličeji a končetinách...na břichu a zádech zatím nic , tvoří se mu to.postupne cca 4dny ( před čtyřmi dny měl jeden pupínek na rameni a dnes už jich má 9) a pupínek na tváři mi přijde, že už začíná schnout. Myslíte že se může jednat o neštovice i když neměl teploty , ani žádné jiné příznaky? Nebo spíš ty molusky? Jsme objednání v úterý na kožní, ale mám strach že jsou to neštovice a ještě mě zjebou co tam lezu.

Myslíte, že se může jednat o neštovice?Myslíte, že se může jednat o neštovice?Myslíte, že se může jednat o neštovice?Myslíte, že se může jednat o neštovice?
Strana
z2
priefi
12. srp 2020

No potěš koště, takto vypadají neštovice? 😱 Syn má takové 2, měla jsem za to, že to je od komára, kterého jsem zabila včera večer a ráno se toto objevilo. Akorát mi přišlo divné, že to je červené a uvnitř jakoby bílé... Tak to mi ještě chybělo, aby to byly neštovice...

priefi
12. srp 2020

@alcar co jsou molusky?

kuttu
13. srp 2020

@priefi virové onenocneni...pan google ti odpovi i s obrázky

kejcvil
autor
13. srp 2020

@alcar tohle jsou docela malé pupínky ale na tváři má jeden už 10 dní. Ostatní už mu celkem hezky mizí, ale ten na tváři, který byl mezi prvníma nemizi a spíš mi přijde cimdal víc červený kolem. Je možné aby měl od komára 10dni stipanec? Na kožním mi právě řekli ,že to nejspis bude od hmyzu.

alcar
13. srp 2020

@kejcvil ano, je to mozne, ze je to od komara. Ty komari stipance mivaji moje deckami 14 dni.

alcar
13. srp 2020

@priefi zkus pohledat na netu, ono se to celkem blbe vysvetluje. 😅

rencinka87
13. srp 2020

Normalne postipanej od komaru (nebo jinyho hmyzu) 😉
Nasi, hlavne malej rocni, jsou taky dostipany brutalne, neco natekly velky pupence, neco presne jak nestovice (dokonce se jim tam dela i vodicka a pak stroupek, kazdymu musim na podezrivavy pohledy opakovat, ze nestovice uz oba meli v listopadu 😂).
Navic kdyz vidis, kde je ma, tak je to jasny - oblicej, ruce, nohy 😉 Proc asi? Na brisku a na zadech ma pyzamko predpokladam 🙂
A tyhle infekcni pupinky typu nestovice se prave vyskytujou hlavne na tele, az pak na koncetinach🙂

priefi
14. srp 2020

@alcar už jsem se koukala, je to forma bradavic 😉

Strana
z2