Nemocné děti - jak často bývají ty vaše? A jak to řešíte?

markettaas
27. led 2019

Dobrý den, máte často nemocné děti? Jak to řešíte?

rexiana
28. led 2019

@markettaas Já měla často nemocné děti ,dávala jsem různé preparáty na zvýšení imunity,ale nebylo to nic platné,prostě z toho museli vyrůst.

mariana221
28. led 2019

Dobrý den, v první řadě to chce posilovat imunitu. Těch možností je mnoho, ovoce a vitamíny. Co se konkrétních přípravků týká, osvědčila se mi Immunotrofina.

flabelina
28. led 2019

Třeba první školkový rok...hlavně ten začátek,tak je na nemoce opravdu náročný,pak se to postupně zlepšuje,ale každé dítě to má jinak,nevěřím moc na nějáké kupované vitamíny..omezovat chodit do většího kolektivu,hodně ovoce a zeleniny a být hodně venku.

klea81
28. led 2019

Nemám, chodíme jen na prevenci 😉

maribr
28. led 2019

Dobrý den, prosím, chtěla bych se zeptat jestli některá máte zkušenosti s dětskou vyrazkou? Zkusím přidat foto

maribr
28. led 2019
masass
10. únor 2019

Snažím se děti dopovat vitamíny. Citrony, pomeranče, mandarinky ... Přidávám různé doplňky stravy. Zkusila jsem i Immunotrofinu, která tady byla zmíněná a dobrý, zatím se držíme.

darija06
8. bře 2019

S dovolením se také připojím, protože to co teď všude řádí je hrozné :( navíc jsme teď začaly dcerku dávat do školky, tak se bojím, aby nám něco nedonesla domů :( hodně teď projíždím diskuze a snažím se najít něco na podporu imunity, protože já sama s tím zkušenost nemám, tak snad se mi podaří něco najít nebo jestli vy máte něco vyzkoušeného co opravdu pomáhá budu moc ráda !

treasurka
8. bře 2019

My jsme měli krizový loňský rok, kdy byl nejstarší první rok ve školce. To jsme byli pořád nemocní všichni. Pomohla nám imunologie (syn bral Imunor) a odstranění nosních mandlí. Letos syn neměl snad ještě ani rýmu.

darija06
25. bře 2019

@treasurka To odstranění nosních mandlí bylo kvůli čemu ? No já přemýšlím, že budu dcerce dávat to kozí kolostrum, hrozně se mi líbí to složení a hlavně to není žádná chemie, což je jedině dobře pokud jde o dítě.

kometkak
25. bře 2019

V zimě jsou nemocní hodně.. Třeba 6x za zimu (vždycky tak týden minimálně) a obvykle to chytnem všichni od děcek. A v létě cca od března do listopadu ani jednou. Vitamíny ani Glukanky atd. se mi neosvedčily..žádný efekt. Dávám už jen D v zimě (rybí tuk). Zeleninu a ovoce jí denně a taky moc žádný rozdíl.

darija06
27. dub 2019

@kometkak Tak on vitamín D není až zas tak na imunitu co jsem četla a bavila se o tom s doktorkou, ale je spíš potřebný pro kosti a je super, že to dětem dáváš. Taky jim dávám déčko, ale k tomu to kozí kolostrum od Betuli, tak jsem zvědavá jestli se to za nějaký čas ukáže a děti nebudou pořád marod.

hanve
27. dub 2019

U nas je to taky furt dokola. Starsi chodil vloni poprve do skolky a to bylo drsny, dvakrat hospitalizace, neustale ryma, kasel, vzdy to chytla mala a pak i ja, obcas manzel, ale velmi zridka. Letos se to opakuje, i kdyz ne v takove vysi, ted to vygradovalo, syn dotah ze skolky rymu, mala chytla od nej, pak ja a jelikoz s imunitou na stiru (v poslednich 4 letech bud tehotnim nebo kojim) jsem to odskakala atb. Syn se z toho vyhrabe rychle nastesti, dcera vypadala taky ok a za tyden 40 horecky, znovu ryma jak tram, vysoke crp a nasazeny atb. Takze ja vidim zlepseni u syna, a navic to pricitam i prodelanym nestovicim u obou, kdy me doktorka upozornovala, ze imunita muze byt snizena i par mesicu. Davame imunoglukam a rybi olej, ale spis pro muj dobry pocit... Kdyz vidim ty usopleny deti v satne ve skolce, tak bych ty matky vyprovodila v zubech, nejen ze je to nezodpovedne vuci tem detem, ale i vuci okoli.