icon

Byly vaše děti druhý rok školky méně nemocné?

alzbeta_presa
Včera v 19:05

Dobrý den, syn byl první rok školky dost často nemocný (s tím jsem počítala), v zimních měsících opravdu tak co 14 dní rýma a kašel. Kdo jste již prošel druhým rokem školky, byla nemocnost alespoň o trochu menší? Nebo se mám psychicky připravit na podobně náročný rok? Vím, že každé dítě je jiné a je to individuální, ale přesto bych ráda znala Vaše zkušenosti 🙂 Děkuji

drep
Včera v 19:08

U nás byl druhý rok náročný jen na podzim (v létě dcera nechodila), ale zima a jaro už byly docela v pohodě a od té doby nemocnost přiměřená,..

la_amanita
Včera v 19:20

Jo, u nás to platilo.

zvalentova
Včera v 19:21

až třetí a to zejména díky imunologické léčbě

anonym_427af8
Včera v 19:28

U nas to lepsi nebylo. Nic vazneho, ale kazdou chvili. Zlepsilo se to az ten rok, kdy jsme kvuli neposednemu batoleti vyrazne omezili vytapeni 😅, doma sice kosa, ale vsichni zdravejsi 😆🥶.

bigbig
Včera v 19:32

No, mám dojem že výrazně se to zlepšilo až v 1.třídě.

xnikax1
Včera v 19:47

@alzbeta_presa U nás se to zlepšilo až v první třídě. j

sigyn
Včera v 19:49

My jsme byli na střídačku nemocní každé dva týdny od října do května. A to celou školku, bohužel...

andelka
Včera v 20:59

U nás se to zlepšilo až v předškolním roce.

lv
Dnes v 05:04

Myslím, že to bylo o fous lepší

rayasisu
Dnes v 05:49

Bylo to lepší. Ale dávala jsem sirup na imunitu a rybi tuk. Jakmile začala rýma hned jsem nasadila bylinky, to samé na kašel, tak se to nikdy nerozjelo tak, aby úplně lehli ... Každopádně i tak je jednou zkolila chřipka a jednou střevní viróza. Jinak delší nemoci ne.

nanyh
Dnes v 05:53

U nás až předškolní rok byl ok.

lauriak
Dnes v 08:30

U nas to bylo kazdy rok lepsi ☺️

michaela666
Dnes v 10:29

U nás bohužel nebyl lepší ani ten třetí rok školky. Zatím nepomohly ani žádné doplňky stravy nebo sirupy na podporu imunity. Doufám, že teď poslední rok ve školce zvládne alespoň vánoční program nebo výlety s kamarády, protože zatím nebyla chudák nikde.

mirecka.jaroscakova
Dnes v 10:32

Ne, u nás zlepšení nebylo. Ani u jednoho. Až ve škole, mladší teď skončil první třídu a byl nemocný stejně jak ve školce

hvezdicka09
Dnes ve 12:36

@alzbeta_presa syn teď bude předškolák a věřím ze už to bude lepší. Od prvního roku ve školce vždy na podzim sem tam něco ale pak únor az květen šílenost, jedna nemoc za druhou. Laryngitidy, bronchitidy, virozy. Ted jsem ho vzala na alergologii protoze vše uz měl vyšetřené a vporadku a tam mu zjistili alergii na pyly od časného jara až do podzimu a dle dr ty jarní virozy byly z důvodu té alergie neléčené, ze ty sliznice byly drážděné alergii a snaze vše chytl a dele se ho to drželo. Ted ma nasazeny sirup aerius tak věřím že uz se to zlomí 🙏

krisstina93
Dnes v 15:40

Jak u kterého dítěte, u druheho syna to bylo třeba horší, ten rok se tam střídaly samé lepší nemoci, takže to byly neštovice, záněty spojivek, holt se sešel rok, že tam spolužáci tahali víc ty kolektivně přenosné nemoci. Nějaké rymicky a kasliky sme nikdy moc neřešili.