Neprůchodný slzný kanálek
Prosím maminky,které mají zkušenost s tímto zákrokem o doporučení ambulance.V Litomyšli se mi vůbec nezamlouvá to,že i když jsme objednaní,čekáme v čekárně plné lidí (především důchodového věku)dvě hodiny.Vzhledem k tomu,že malý nemá ještě očkování,mě návštěvy děsí.Za pomoc děkuji
@wailli ja jsem teda necekala, byla jsem na tom detskem a rekli mi kdy mam prijit a tak jsme cekali chvilku. ale rovnou jsem rekla ze syn beze me nikam nepujde... nejsem zadna hystericka matka, melo mu to ponoci takze jsem nemela v planu jim ho vyrvat z rukou a utikat.... poprve s tim vubec nemeli problem, jak byl betsi tak se spis hodilo ze jsem ho pridrzela... a podruhe tam byla nejaka agilni sestra rikala np to j se musim zeptata pani doktora jeatli tam smite.... tak jako klidne at se zepta, bud oba nebo nikdo... nenechala bych ho tam samotneho. ale muzu potvrsit ze rval jak tur aniz by se ho jeste nekdp dotkl... prijemne to nicmene neni urcite. ja mu porad rikala ze to pomuze ale nepomohlo to tak jsem mu taky uz nechtela laht a znova nesla. preslo to v 15 mesicich.
@booobika21 a kolik měla měsíců po tom 4průplachu?Děkuji
@wailli jak kde, v Plzni ve FN nechteji, aby se ditko predtim krmilo a ditko si vezmou a Ty cekas ma chodbe...domluva po telefonu silena, tak mi to znama domluvila jinde a s krmenim problem nebyl a u vysetreni jsme s manzelem byli s nim...
@wailli asi 4,5? Max 5 ale urcite ne vic
@wailli To se není čeho bát, to je sirup do pusinky. Homeopatický, předávkovat to nejde. Ale samozřejmě netvrdím, že to klapne 🙂 Kolik nevím, ale ještě hodně malý... Nám to ASI pomohlo na to oko a pak jsme byli s mamkou na dovolené a léčili jí oko kdovíčím už 3 týdny a já jí říkala, že to ej divný, ale že si myslím, že malému zabralo tohle... A do 3 dnů měla oko zcela ok a její doktorka jen kroutila hlavou 🙂 My zkoušeli kapky, antibiotika, kdeco a pak už to neléčili, objednali nás na ty kanálky a do toho dostal ten kašel a začal brát sirup. Kašel se držel :D Ale oko za dva dny dobré.
@nikoulinka Mám v plánu navštívit právě tohoto lékaře ,snad nám taky pomůže.Děkuji
@wailli nene, atb po urceni presne bakterie hned zabraly, a hnisave ocicko uz od te doby nemela. Bylo ji tehdy cca 3mesice. Prvni zalepene ocko mela uz v porodnici, tehdy sem jen cistila sterilni vodickou, do tydne ok .... a po mesici zacalo ocko byt zalepene, detska nam dala sirokospektralni atb, ty sice zabraly, ale pak po 2mesicich se to vratilo .... to uz nas poslala na ocni .... a od te doby mame pokoj 🙏😇
@nikoulinka mohla bych poprosit o co nejvíc informaci?Zajímá mě,jak dlouho jste čekali na objednání,jak dlouho v čekárně?
@wailli po telefonátu jsme dostali termin navstevy a ten byl cca za 14 dni. Kdyz jsme tam dosli, cekali jsme asi jen 5 minutek, nez nas sestra vzala a rozkapala oci. Pak jsme cekali chvili, nez to zapusobi a za cca 10 min si maleho vzala sestra. My cekali v cekarne asi 5 minut a pak nam ho vratili. Jak se maly uklidnil, sli jsme hned za mudr na konzultaci a tam se nam věnoval. Jako vseho vsudy to bylo na pul hodinky. Byli moc prijemni 🙂 v cekarne s nami byli asi max tri deti a vsechno miminka. Nevim, co presne by te zajimalo 🙂 kdyztak pis. 🙂
@nikoulinka Děkuji,to mi stačí.😊

My byli na pruplachu 4x,prvne a posledne byl kanalek nepruchodny,vytekly i zelene hleny. Pomohl pokazde a mala rvala pokazde o neco min. Mivala porad uslzene ocicko a rano zalepene,dostala do nej antibioticke kapicky. Po ctvrtem pruplachu byl klid