Neurologie - nemocnice Krč nebo Motol?

bajkerka
25. zář 2015

Ahojte maminky, sme hospitalizovany s miminkami (dvojcatka )vo Fakultnej nemocnici pre deti a dorast. Lekari uz nevedia co s nami. Povedli nam ak by ste sa chceli premiestnit do Motolu alebo do Krce vieme to zariadit. Viete mi poradit pre ktoru nemocnicu sa mam rozhodnut? Dvojcatka akoby mali epilepsiu a nevedia nastavit spravnu liecbu, lieky ktore zatial nastavuju mam pocit ze ohrozuju ich na zivote. Poradte prosim pre ktoru nemocnicu sa rozhodnut.
Maca

mysonek
25. zář 2015

@bajkerka v Motole jsem studovala a měla jsem pocit, že tam je dětská neurologie na vysoké úrovni. Přece jen Motol je největší dětská nemocnice v republice, takže bych asi zvolila Motol. V Krči jsem byla na neurologii na stáži, ale jen na dospělé, nevím jakou tam mají dětskou a zda to vůbec mají rozdělené. Ale jako pacient nemám zkušenost ani s jednou nemocnicí. Držím palce ať to dobře dopadne.

sabuse1
25. zář 2015

s Krčí mám vlastní zkušenost a jsou tam opravdu špičkový lékaři, tamní primář je kapacita v léčbě epilepsie

bajkerka
autor
27. zář 2015

@sabuse1 a vies mi povedat meno nejake lekara ktoreho by som mohla oslovit?

bajkerka
autor
27. zář 2015

@mysonek a pametas si meno nejakeho lekara ktory sa ti zdal zw fakt kapacita. S nami si nik nevie radi. Liecia iba priznaky a diagnozu nevedia stanovit uz 7 tyzdnov