icon

Nevíte prosím, co to je?

kutcher
19. kvě 2016

Udelalo se to nasemu sedmiletakovi na hrudniku...

Nevíte prosím, co to je?
emisekkk
19. kvě 2016

no já bych hlasovala pro plíseň

eri399
19. kvě 2016

Taky bych řekla

andu
19. kvě 2016

A mě to připomnělo lupénku

kutcher
autor
19. kvě 2016

Dekuji, no... to je super teda :-\

andreaandrejka
19. kvě 2016

Nevim jestli lupenka,manzel ji ma a vypada jinak. Taky jsem pro plisen.

andu
19. kvě 2016

Ségra měla podobný projev lupénky. Ale pravda, ta plíseň by určitě byla "lepší" a lépe léčitelná z těch dvou variant 🙂

eri399
19. kvě 2016

Lupenka to není, plísen je v ohraničeném kolečku... nevím jak u dětí ale mám dobré zkušenosti s lamisilem. Hlavně si myjte ruce je to lehce přenosné i na jinou část těla.

petra1306
20. kvě 2016

@kutcher..je to plíseň ...já to měla taky, zašla jsem na kožní dala mi mastičku a po pár dnech byl pokoj 🙂 ...zajdete si na kožní a uvidíte 🙂 ..ale za mě určitě není důvod se strachovat ..po pár dnech byl pokoj a vůbec to nesvědilo 🙂 ..

mrskato
20. kvě 2016

...moje sestra mívá něco podobného a plíseň to není, jen prostě vyušená kůže a byly to vyloženě kolečka, lítala kvůli tomu všude možně. Ale to záleží, určitě bych zašla ke kožnímu.

vojtisek2007
20. kvě 2016

@kutcher mívá to dcera - jako alergickou reakci (na mlíko), plíseň to není určitě, mažeme Excipilaem U-lipolotio

kutcher
autor
20. kvě 2016

Moc vsem dekuji 🙂

alischkar
20. kvě 2016

Já jsem měla něco podobného - byla to plíseň. Namazala jsem se čímsi co mi dala lékárnice a za 2 dny to bylo pryč 🙂 Než jsem šla do lékárny, byla jsem i u kožní lékařky a ta mi prodala nějaký sprchový gel snad za 280 Kč... Výsledek žádný. Mastička byla ale super 🙂

mon_88017
20. kvě 2016

Já měla něco podobnýho kdysi dávno z boku na krku, dostala jsem Elocom-mast a za tejden byl pokoj 😎 A napsala mi to obvoďačka, takže jsem nemusela ani na kožní.

sandi777
20. kvě 2016

Plíseň, - canesten, exoderil - ten se maže jen jednou denně, teď to měl přítel na zádech