Nevíte prosím, co to je?
Udelalo se to nasemu sedmiletakovi na hrudniku...

Taky bych řekla
A mě to připomnělo lupénku
Dekuji, no... to je super teda :-\
Nevim jestli lupenka,manzel ji ma a vypada jinak. Taky jsem pro plisen.
Ségra měla podobný projev lupénky. Ale pravda, ta plíseň by určitě byla "lepší" a lépe léčitelná z těch dvou variant 🙂
Lupenka to není, plísen je v ohraničeném kolečku... nevím jak u dětí ale mám dobré zkušenosti s lamisilem. Hlavně si myjte ruce je to lehce přenosné i na jinou část těla.
@kutcher..je to plíseň ...já to měla taky, zašla jsem na kožní dala mi mastičku a po pár dnech byl pokoj 🙂 ...zajdete si na kožní a uvidíte 🙂 ..ale za mě určitě není důvod se strachovat ..po pár dnech byl pokoj a vůbec to nesvědilo 🙂 ..
...moje sestra mívá něco podobného a plíseň to není, jen prostě vyušená kůže a byly to vyloženě kolečka, lítala kvůli tomu všude možně. Ale to záleží, určitě bych zašla ke kožnímu.
@kutcher mívá to dcera - jako alergickou reakci (na mlíko), plíseň to není určitě, mažeme Excipilaem U-lipolotio
Moc vsem dekuji 🙂
Já jsem měla něco podobného - byla to plíseň. Namazala jsem se čímsi co mi dala lékárnice a za 2 dny to bylo pryč 🙂 Než jsem šla do lékárny, byla jsem i u kožní lékařky a ta mi prodala nějaký sprchový gel snad za 280 Kč... Výsledek žádný. Mastička byla ale super 🙂
Já měla něco podobnýho kdysi dávno z boku na krku, dostala jsem Elocom-mast a za tejden byl pokoj 😎 A napsala mi to obvoďačka, takže jsem nemusela ani na kožní.
Plíseň, - canesten, exoderil - ten se maže jen jednou denně, teď to měl přítel na zádech

no já bych hlasovala pro plíseň