icon

Noční bolest břicha u dítěte: Jaké jsou možné příčiny?

klarak12
17. bře 2023

Dobrý den, nesetkal se někdo pouze s noční bolestí břicha u dětí? Dcera 6 let, prvně to měla v lednu šílené bolesti břicha, které ji budily ze spaní, teplota, 1 x zvracení, kdy jsme skončili i na pohotovosti a na nic se nepřišlo. Teď to má druhý den, že neví jak s bolestí spát, akorát bez teplot, 1× průjem a zvracení a tuto noc zase naříkala a brečela že ji to bolí v podbřišku. Přes den bez bolesti stěžuje si jen v noci. Nemá někdo zkušenost? Už nevím co s ní. Děkuji

1pomnenka
•
17. bře 2023

Výtěr na přítomnost campylobacterie jí dělali? Přes den jsem normálně fungovala, v noci na zvracení a bolesti břicha. Teplotu jsem neměla, ale v noci jsem se potila jako kůň. Držela jsem dietu, ale bolesti přešly až za měsíc.

keysi90
•
17. bře 2023

Nechala bych udělat stery z konečníku a ještě dát stolici na rozbor zda tam není nějaký parazit.

klarak12
autor
•
17. bře 2023

@1pomnenka dělali ji utz tak se v pondělí budu muset zeptat, děkuji

klarak12
autor
•
17. bře 2023

@keysi90 Ok po víkendu zkusím uhánět doktorku, děkuji

pinkyy
•
17. bře 2023

My toto resili pred vanoci, behem jednoho tydne jsme byli na pohotovosti 3x. Poprve nam rekli, ze ma roupy, dostala odcervovak, ale bolesti neustupovali a me to bylo i divny, ptze v zadku se nikdy neskrabala ani nikdy nic tomu nenasvedcovalo a pak nam 2x rekli, ze to jsou prdy. Nakonec to za tyden prestalo a do ted nevime, kde byla pravda, ale obcas ten stav zase ma, ale uz jen treba na jeden den a ne celej tyden

zelenaesmolda
•
17. bře 2023

@pinkyy
tak zarazene vetry to byt mohly.me kdyz to chytne tak se nemuzu ani narovnat od bolesti.super je na tohle espumisan,zabere do par minut.

evik19
•
17. bře 2023

U nás se byl několika podobných epizodách zjištěn zánět slepého střeva. Když šel ven, tak tyhle opakující se potíže přestaly. U slepáku nebývá teplota, ale bolest v podbřišku, zvracení i průjem ano.