icon

Noční pocení u dětí: je to normální?

8. pro 2024

Ahoj, mam 7leteho syna a ten se zacal potit kdyz spi. Vzdycky na nej sahnu a celo, krk, hrud vzdycky mokry. Na internetu jsem nasla co jinyho nez sami horory 😭 obednala sem syna na krevni obraz a na to jde az ve stredu. Muzete me nekdo uklidnit ? Nevydrzim to do vysledku. Jsem hrozne uzkostna co se tyce deti 😭

martulka88
•
9. pro 2024

Já nevim, ale přijde mi pocení zcela normální, kor v době, kdy se topí a nebo v létě. Syn se potí jak kdy a nenapadlo mě to tedy řešit. A to nejsem nijak laxní rodič ani já, ani manžel. A pokud trpíš úzkostmi kvůli zdraví dětem a neoprávněně, asi bych zvažovala terapii.

jaja01k
•
9. pro 2024

Můj 9letý se taky strašně potí, když spí, je úplně mokrý. Ale on to tak má od miminka, to jsem kolikrát nepoznala, jestli je zpocený nebo protekla plenka 😀

1pomnenka
•
9. pro 2024

Vůbec bych to neřešila, synovi se tak potí nohy, že nemůže nosit bačkory, pouze sandále. Někdo se nadměrně potí, jiný vůbec.

panihk
•
9. pro 2024

Potil se vždycky víc? Jak moc, je podle tebe moc? Náš malej propotil můj polštář durch během hodinového spánku. A ano, u něj to byla nakonec vážná diagnóza. Ale takový pocení jsem nikdy jindy v životě neviděla a nezažila u nikoho. To bylo fakt jak vylejt kýbl do postele.

nevimjak_
•
10. pro 2024

Male deti se casto poti a nema to zadny vyznam muj bratranec se poti celou dobu od 5 let kluci to takhle vetsinou maji bud to neco znamenat bude a nebo nic ja si uprimne myslim ze nic a byla bych v klidu

miryp
•
10. pro 2024

Trávení má ok, žádné reakce na potraviny jsi nezaznamenala? Syn se v noci více potí a souvisí to u něj s histaminovou intolerancí.

autor
•
1. čer 2025
@panihk

Potil se vždycky víc? Jak moc, je podle tebe moc? Náš malej propotil můj polštář durch během hodinového spánku. A ano, u něj to byla nakonec vážná diagnóza. Ale takový pocení jsem nikdy jindy v životě neviděla a nezažila u nikoho. To bylo fakt jak vylejt kýbl do postele.

@panihk dobry vecer, predem se omlouvam jestly se Vás otazka dotkne ale mohu vědět co to u maleho zbusovovalo?

panihk
•
14. čer 2025

Měl lymfom.