Nosní mandle. Jaká homeopatika pomáhají?

monisek
7. bře 2011

Mamky nemáte některá zkušenost s homeopatiky u zvětšené nosní mandle? Mému Danečkovi je 2,5 roku, od loňského podzimu je neustále nemocný, během 6 měsíce má 4.antibiotika 😒 Máme za sebou vyšetření na imunologii, krev je v pořádku, infekční nemoci negativní. Zatím čekám, až bude na 100% fit a máme jít na vyšetření nosní mandle, proto bych ráda našla nějaké info ohledně nosních mandlí a pomoc homeopatiky.
Nejsem zatím moc přesvědčená z vyndání nosní mandle operativně ... ? Nemáte některá zkušenost odstranění mandlí lasarem? Tak jako tak musí dítě pod narkózu, z čeho mám velký strach, ale prý lasarem to je míň pro děti drastické ...
Budu ráda za jakékoliv info, díky moc 🙂

andtka
11. bře 2011

@monisek náš Davídek byl loni taky každý měsíc nemocný. Bylo nám doporučeno odstranit nosní mandle. Už jsme byli na operaci i objednaní, ale protože se mu to přes léto zlepšilo, zrušili jsme to. MUDr. nasadila malému Ribomunyl na posílení imunity a dáváme homeopatika LYMPHOMYOSOT - to je p na zmenšení nosní mandle a musím říct, že tuto zimu byl nemocný zatím jen 1 krát. ťuk ťuk.

monisek
autor
12. bře 2011

@andtka díky moc za odpověď, já jsem z toho už nešťastná, jak je to pořád dokola 😖 Dnes dobírá antibiotika a tak za týden půjdeme na vyšetření nosní mandle, tak jsem zvědavá. Byla bych ráda, kdyby nás nosní mandle taky minula, přijde mi ještě hodně malý na její odstranění. Hned si píšu na papírek ty homeopatika a zkusíme je 😉 Ještě jednou díky a a ť je Davídek i nadále takhle zdravý! 😅

nadka25
12. bře 2011

@monisek tak můj syn má už sice 6 let ale odmala pořád nemocný na trhání nosních mandlí jsme čekali od srpna a byl na to před 14 dny. každý to vychvaloval že děti pak nejsou nemocné, týden po trhání byl zase nemocný tak nevím jestli ti tohle nějak pomůže, ale můj názor je ten že mu to nepomohlo.