Nutridrink Nutricia Infatrini, máte zkušenosti?

balet
10. lis 2016

Dcera (6 měsíců) špatně nabírá na váze a dostala předepsaná pitíčka nutricia infatrini. Napíšete mi, prosím,Vaše zkušenosti s tímto nutridrinkem pro miminka. Hlavně, jestli vám to pomohlo k chuti k jídlu a jestli začaly Vaše děti potom přibírat na váze. Děkuji!

mulgrew
10. lis 2016

kolik vazi ted a kolik mela pri narozeni?vim,ze sestra to resila,protoze to taky meli napsane a nakonec nedala,protoze to vyhodnotila jako sragoru 🙂 ,moc bilkovin,strasny slozeni,...ale ona je dost biomatka.jeste vetsi,nez ja.kazdopadne synovec i v sesti letech je stale hodne hubeny,ale vyskove v norme

balet
autor
10. lis 2016

No dcera hlavne jde s vahou dolu, takze dr. ani tak neresi kolik vazi, ale ze nepribira a hubne. U nas je to spojene i s nechutenstvim mleka (materskeho i UM). Prikrmy ji normalne, ale maličko. Ji s chuti, ale vic, jak 100 ml nesni, pak to jde vsechno ven...Dnes jsme jeste byly odevzdat moc a na krvi. A jeste nas nejspis ceka gastro...Jinak je to zivous, takze se hned vycerpa, jak malo ji a hned chce spinkat...Tak ji zkusime nejak podporit chut k jidlu a hlavne znovu nastartovat metabolismus.

host11
23. pro 2016

Ahoj, my jsme na infantrini plně a jsem ráda, ze něco takového na trhu existuje. Jinak bychom museli nechat zavést sondicku na výživu. Mám nedonosene miminko, korigovane tři měsíce a každé jídlo je pro ni i pro me stresující, sní jen 50 ml , trvá ji to ca 30 až 40 minut. Kdyby nebylo infantrini, tak by mi vůbec nepribyvala na váze. Jak to u vás vypadá teď? Ja čekám na leden, až budeme moct zkusit prikrmy, malá má mnohem 3,6 kg!

teetee
23. pro 2016

Ahoj, Honzík od 7.m. přibíral 100g za měsíc, příkrmy baštil s chutí, ale málo. Vytahoval se do délky, ale začal byt slabé vyžlátko. V 7.m. se sám odstavil od kojení, Um vypil za den tak max 120ml, mléčné věci odmítal.
Doktorka nám v 10.m. doporučila zkusit infatrini. Samotné to nechtěl, ale používala jsem to tak 2-3x za týden místo smetany do omáček (koprovka, svíčková, kuře na paprice-s málo paprikou...) a brambor.kaše a to mu jelo.
V těch 10.m. nám doktorka doporučila začít už i s knedlíkem. Takže nevím jestli knedlíky nebo omáčky s infatriny pomohly k nabírání 250g a víc za měsíc...
Pozor při vaření se infatriny rádo připaluje, musí se opatrně a dát až nakonec...