icon

Odkašlávání po nemoci. Jak se toho zbavit?

ewusssa
27. pro 2019

Ahoj prosim dcera 2,5 roku byla cca pred mesicem nemocna a jeste dodneska odkaslava jakoby naky bordel, ma takoveho chraplaka a toho odkuckne...nevim jak to popsat......ale ma to jen v noci, treba ji to vzbudi jednou za noc....pripada mi to i ze nekdy ji vadi teply, suchy vzduch tak vyvetram a je lepe....nemate nekdo tip jak se toho zbavit? Sirup, caj nechci ji nechavat spat u otevrene ventilacky zkusim jeste zvlhcovac vzduchu

ivisek7
•
27. pro 2019

Takovou laickou pomocí na zvlhčení vzduchu může být, dát na teplé topení mokrý ručník.. Jinak bych se samozřejmě poradila s lékařem ☺️.. Ať si malou poslechne fonendoskopem, jestli ji to někde "nepiska" a podobně..

martt
•
28. pro 2019

@ewusssa Můžeš skusit cibulový sirup nebo cibulový čaj s majoránkou. Ten je dobrý na kašel.

simona_33
•
29. pro 2019

Zeptej se Dr. Ale myslím že to bude Asi rýma, která steká při ležení do krku. Při spánku tedy. Můj syn má podobné. Teď jsem mu dala prospan a konečně odsávánm nudle. Dvakrát jsem ho nechala poslechnout a vždy ok, že prý zadní rýma. Dr mi doporucila stoptussin ale myslím že teda to vůbec nepomohlo. Já jsem zahlenena u měsíc a mám taky už zoufaly pocit že to nikdy neskončí 😒

ajja87
•
29. pro 2019

Taky bych chtěla poradit, poněvadž já kašlu už téměř tři měsíce,dcera cca dva... nekonečný... já už po antibiotikach,dcera už 4krat u dr.vzdy bez poslechu...je to nekonečný boj... chvíli suchý,pak vlhký a pořád dokola, mám pocit že to neskončí,dr vždy řekne, že dle crp to je jen virovi...

martt
•
29. pro 2019

@simona_33 Na zadní rýmu je výborná majoránkova mast. Kluky s tím vždy namažu a hned se jim spustí ryma.

mamcalenca
•
30. pro 2019

Nám mudr napsal erdomed a super,..

simona_33
•
31. pro 2019

@martt aha, tak to jsme ještě nezkoušeli 😉 ok n u teda snad má přední rýmu 😂 protože konečně něco odsaju, ale kde tu mast seženu nebo jak to vyrobim? Díky.

martt
•
31. pro 2019

@simona_33 Ta mast se dá sehnat snad od Dědka kořenaře. Ale ja si ji doma dělám sama. Odpolko napíšu recept. Z hlavy ho nevím dělám si více přírodních věci tak to musím mít napsané, abych to nepopletla 😀.

ewusssa
autor
•
2. led 2020

Holky mam podezreni ze to jsou posledni stolicky ...muzou dceru zlobit tak ze ma i ten kasel? Tet 3 vecer nemuze usnout vzteka se, prujem...dneska skoro nic nejedla ale ten kasel uz ma tak mesic fakt ale ne kazdou noc