Odstranění nosní mandle plazmou Dětská nemocnice Brno. Máte zkušenost?

bt85
26. zář 2023

Ahoj maminky,
máte prosím nějaké osobní zkušenosti s odstraněním nosní mandle plazmou v Brně? Zajímá mě průběh, ale i potom hojení, případné bolesti, jak dlouho jste v nemocnici s dětmi byly?
Děkuji

astracreek
26. zář 2023

My jsme byli na plazmě před měsícem (sice v Praze, ale...). Zákrok byl ambulantní, jak to probíhá v Brně, to netuším. Pospal si na dospávacím pokoji, za hoďku a půl jsme šli domů. 3 dny ho pobolívalo v krku nejspíš z intubace, pak už nic. Ještě mu k tomu píchli uši a vysáli všechnu tekutinu. A za 2 dny mi říkal, že to bylo super takhle ve spánku, proč se to tak nedělá normálně. 🙂 Jako tu plazmu si fakt nemůžu vynachválit. Rekonvalescence byla vážně rychlá.

bt85
autor
26. zář 2023

@astracreek a cenově to vychází prosím na kolik?

kristynkal
26. zář 2023

Byli jsme v Brně letos v květnu. Cena byla myslím 10tisíc. Pondělí nástup, úterý zákrok, středa domů. Celé úterý defakto prospal, proodpočíval. Byla jsem s ním na pokoji. Před operací dostal oblbovák, pak jsem s ním šla až k předoperačnímu pokoji, ale byl mimo po tom léku, tak ani neví. Po zákroku byl ještě na dospávacím pokoji, a pak mě ho dovezli. V nemocnici vše ok, doma potom dostal teploty a trochu chytl do krku zánět, ale nic drastického, pomohly kapky (dali nám je na kontrole po týdnu). Co vím, tak tam byly děti i na jednodenním zákroku, ale to se nás netýkalo. Při domlouvání operace nám rovnou řekli, že je dost možné, že s ním nebudu na pokoji- vše záleží na konkrétní situaci. Být na židli u lůžka jsem dovoleno měla, ale nemohli zajistit postel. Nám to vyšlo a pokoj jsme dostali, ale rovnou mě upozornili, že pokud dojede nějaký naléhavý případ s malým dítětem, tak budeme muset pokoj uvolnit. Jinak operaci jsme byli domlouvat v listopadu, termín byl nejdříve v květnu.

astracreek
26. zář 2023

@bt85 Platili jsme 12 tisíc. Šla jsem s ním na sál a po operaci jsem už čekala na dospávacím pokoji. Vůbec nevěděl, že jsem tam nebyla.

bt85
autor
26. zář 2023

@kristynkal Děkuji, byla jsem objednat dnes, a jsme na konec února, s tím, že v pondělí příjdeme na vyšetření a donést papíry, pak domů a v úterý dorazíme na operaci na ráno, večer domů.

kristynkal
26. zář 2023

@bt85 tak jsem to chtela taky, ale jsme z daleka, tak jsme byli pres noc. Jednodenni berou přednostně, tak nebude dlouho cekat na zakrok v ten den 🙂

sarinka612
27. zář 2023

Před třemi lety jsme tam byli se synem na operaci,na rozštěp horního patra,operovala ho dr,Košková..pokud dělá i mandle,tak se není čeho bát,je to kapacita.