Operace nesestouplého varlátka v FN Plzeň

dananeu
17. črc 2016

Ahoj maminky (tatínkové),chtěla bych Vás požádat o jakékoli zkušenosti s operací nesestouplého varlátka ve fakultce v Plzni na Borech... Přístup personálu? V kolika letech ji Váš syn absolvoval a jak to zvládl? Co je dobré si vzít s sebou? Hlavně bych potřebovala vědět za jak dlouho po zákroku může jít syn do školky a je schopný normálně fungovat? Chodí se po operaci na kontroly, převazy? Je potřeba nějaká domácí péče?
Z nemocnice jako takové obavy nemám, už jsme hospitalizovaní byli, ale konkrétně urologie ve FN na Borech na mě dobrý dojem nedělá. Na ambulanci jsme byli několikrát a přístup personálu nebyl zrovna na pochvalu.
Předem děkuji za Vaše reakce.

shorthy
18. črc 2016

Ahoj, take bych uvitala nekoho kdo to ma za sebou. Tahle operace nas ceka na zacatku zari, syn bude mit 16 mesicu. Mam z toho docela strach, protoze vubec netusim,jak bude reagovat. Navic mi rekli, ze na sale pred narkozou s nim byt nemuzu. A ze nevi jedtli pro me budou mit pri hospitalizaci luzko, takze je mozne za tam bude maly sam. Zatim jedine co mu doktori delali bylo 2x ockovank a jednou vyter z krku, nerada bych aby mel z nemocnice trauma...