Osypaná/popálená/poštípaná ručička

inkognita
12. srp 2017

Ahoj, chtěla bych poprosit o radu. Dcerce (2r.) se objevilo jakové poštípání, nebo popálení, možná osypání na ručičce. Týden jsem mazala mastičkou právě proti spáleni od slunce/poštípání hmyzem/popálení rostlinami. Po týdnu se to nezlepšilo, šla jsem k lékaři a ten řekl ať mažu tekutým pudrem (sám mi nedokázal odpovědět co to je, pry možná pásový opar), druhé foto je po 14ti dnech mazání.. opravdu nic moc. Spíš to zarudlo po celém mazaném místě. V pátek proběhla kontrola a prý je to "divné" a ať přijdu po jejich dovolené za 3 týdny! Jela jsem raději ke kožní, ale ta má dovolenou až do úterka. Neměl prosím někdo podobný/stejný problém? Co zabralo, co zkusit? Moc díky. Nechci čekat další tři týdny na doktora, který mi doteď nepomohl, určitě i tak zajdu ke kožní. Problém tedy zatím trvá 3 týdny.. mám pocit že bez zlepšení. Flíčky sice zesvětlaly, nicméně to je spíš tím, že zarudlo místo okolo.

ivular
13. srp 2017

Pásový opar se mi nezdá. Ten minimálně v začátcích šíleně bolí.
Zkusila bych mast Hemagel - ta je opravdu dobrá. Ale pořád je to holt střelba naslepo..
Jinak teda přístup vašeho lékaře je dost zarážející😒

inkognita
autor
8. zář 2017

Zdravím, před pár dny se opět něco objevilo dcerce na kůži ručičky a kolínku, opět to nemizí - na dotek teplé. Co to může být? Ke kožní musím příští týden, až se vrátíme domů. Děkuji za rady! Může jít třeba o alergickou reakci?

inkognita
autor
8. zář 2017

Na te ručce je to okolo toho původního místa, které jsem ji léčila. Kožní nevěděla co to je.. pry jsem to měla mazat indulonou.. a teď zase tohle.