icon

Pálení v "pipince" u 3-leté holčičky

minie448
14. črc 2018

Ahoj milé maminky, potřebuji poradit. Jsem maminkou 3-leté holčičky a druhý den si stěžuje na pálení " v pipince". Poradíte co trošku pomůže ted o víkendu? V pondělí bychom zaběhli k dětské dr nebo jestli je to problém spíš dětské gynekologie? Nemáte někdo s tímto problémem zkušenost?

kristyn.g
14. črc 2018

sedací koupel v hypermanganu? já měla v dětství také potíže a toto mi ordinovali

beruskaveruska
14. črc 2018

nebo sedací koupel z heřmánku nebo z jiných bylinek. hlavně zjistit příčinu . dcerka na to trpí od miminka … nesmí džus, ostřejší ovoce, moc sladkého a pod. hlavně to chce po čůrání opláchnout čistou vodou, řádně vysušit a at běhá co nejvíc dole nahá... větrání je důležité 🙂

yasminna
14. črc 2018

@minie448 a není to třeba tím, že málo pije? Pokud by měla málo tekutin, tak ta moč je hodně koncentrovaná a může jí to pálit. Každopádně je dobré pořádně osprchovat a jak už tu někdo psal, klidně po každém čůrání. Možná to není gynekologický problém, ale kvůli tomu čůrání. Pije dcera dostatečně?

maaaja12
14. črc 2018

Nasi malé pomáhá, sedací koupel z heřmánkoveho čaje a měsíčkový kojenecký krém od weledy - prodávají jo třeba v DM

misadan11
14. črc 2018

Nase si stezovala na boleni u curani...asi ve 2.5 letech a byl to slabouckej zanet mocaku..pomohl brusin.sirup... tak zalezi oc jde...

nikolspace
14. črc 2018

Zkuste brusinkový čaj nebo džus, nebo sedací koupel z heřmánku 🙂

bubbi
14. črc 2018

Dceři pomohla lichořeřišnice (kapky), jsou od tří let, tak už možno i u vás 🙂

ter
Odpověď byla odstraněná
minie448
autor
20. črc 2018

Děkuji moc všem za rady, Nefungoval internet tak pozdější díky. Rady vyzkoušíme.

beruskaveruska
20. črc 2018

@minie448 dej vědět zda něco pomohlo 🙂

irisv
20. črc 2018

vlastní zkušenost nemám, ale kolegyně to řešila u osmileté dcery, nakonec pomohlo přírodní mýdlo, měla to totiž ze sprchových gelů atd., které ji dráždily. A existuje i intimní mýdlo pro děti 😉