icon

Pleoptické cvičení v Brně, 14ti denní pobyt

terinek13
20. dub 2016

Ahojte potřebovala bych nějaké skušenosti hlavně od maminek které tam měly své děti samotné.Bohužel nejde abysme tam s ním byly a babičky a ostatní jsou pracující .Jak to zvládly a zacházení tam bylo jaké vubec nic na nemocnici v černopolní a na to cvičení nemužu najít.Za rady a ostatní vám strašně moc děkuju jsem strašně nerozhodná jestli to tam ten muj klučík zvládne jestli to nemám zrušít a radši dojíždět . Děkuji Terinek13

sanylangova
21. dub 2016

Ahoj,můj starší syn tam byl pred 2 rokama,to mu bylo 7 a půl let.Tehdy jsme jeste bydleli v Brně,takže v tom to bylo trochu jednodušsi,mohla jsem za ním zajít na navtevu,dělala jsem ale v nemocnici a tak jsem s tam každý den nedostala.Synkovi to ale nevadilo,měli tam pro ně pořád připraveny nějaký program,2x týdnně tam přišli klauni.Celkový přístup doktorů i sestřiček byl moc fajn.Bylo ta hodně dětí,co také nebyli z Brna,návštěvy neměli a zvládli to dobře.Navíc nám to cvičení pomohlo,takže za mě můžu jen doporučit 🙂.

terinek13
autor
22. dub 2016

Ahojky moc dekuju za kladnou odpoved .Muj syn ma 6 let a moc teda nevim jesti to zvladne je tak trochu mamanek .Jsem s toho moc smutna jak se mu tam povede jsme z Hodoninska a nas termin se blizi:( Bral si tam vas maly oblibene hracky bez nich to asi neda.

sanylangova
25. dub 2016

Ahojky,muj syn byl taky velký mamanek,ale opravdu byl strach zbytečny.Bylo tam hodně dětí i mladších a zvladali to dobře.Oni tam pro ty dítka mají porad nějaký program a tak myslim,že nemaji na smutneni cas.Rozhodne mu sebou vem jeho oblíbenou hračku,plysaka.Ja jsem Honzikovi dala medvídka a polštářek na spaní,aby měl podobný pocit jako kdyz je doma.Neboj,určitě to malý zvládne 😉.

terinek13
autor
25. dub 2016

Dekuji strasne jsi me uklidnila dam vedet jak to dopadlo.Mimochodem maly je taky Honzik 😉

sanylangova
28. dub 2016

Není za co,držím palce at to maly dobře zvladne a budu ráda,kdyz dáš pak vedet jak to dopadlo 😉.

terinek13
autor
9. kvě 2016

Tak kvuli nemoci jsme to musely posunout o měsíc takže tam jede až 6.6 .Já se do té doby zblázním 🙂

sanylangova
19. kvě 2016

Ahojky,teprve jsem si přečetla tvůj vzkaz 😊.Tak snad druhy termín uz vyjde a budete to mít za sebou,to čekání je nejhorší,ja vim😊,ale uteče to a uvidíš,ze nakonec bude strach úplně zbytečný.

terinek13
autor
12. čer 2016

Ahojky tak schválně hádej jak nám to cvičení dopadlo .Vydržel tam malý krásně týden ted jsme si ho vzaly na vikend domu a včera nám dostal teploty .Řvu tu jak malý děcko neskutečné a já už to chtěla mít tak za sebou .Jestli se nezblazním ted tak už vážně nikdy.

terinek13
autor
12. čer 2016

Jsem neuvěřitelně zklamaná a zdrcená :(

sanylangova
12. čer 2016

Ahojky,jejda tak to mě moc mrzí. :(..to je jak naschvál vid..Jal to budete tedy resit,bude se to muset odložit nebo bude stačit jen ten týden?To asi ne co...Ach jo..Budu držet palecky at je malý brzy v pořádku a zdarne dotahnete cvičení úspěšně do konce..Hlavne ze to tam malý zvladal,neboj,urcite to zvládne i priste ;).

terinek13
autor
13. čer 2016

Takže malý má anginu a antibiotika na 10 dní.Manžel se tam jel domluvit a pro zbytek věcí takže jak budu vědět víc tak napíšu.Jak tohle dopadne to netuším snad to ve zdraví přežiju .Malý bzl opravdu statečny chlapeček jsem na něj naležitě pyšná řikal že tam zase pojede🙂

sanylangova
13. čer 2016

Tak to je sikulka..Urcite to tam potom zvládne zase na jedničku 🙂...Tak at je brzy zdravý a Ty se snaž nenervovat se a drž se kvůli prckovi co nas v brisku. Copak to vlastně bude,holčička nebo chlapeček? 🙂

terinek13
autor
13. čer 2016

Děkuju si moc hodná ale podle doktoru a Honzíkově nemocnosti to na další týden asi už nevypada první musím vyřešit jeho imunitu a potom ostatní mame se domluvit za 4 měsíce u nás na oční co uděláme dál. Čekáme v říjnu holčičku a už se moc těšíme ale ty nervi to je hrozné.Když se sere tak se sere pořádně že už to tak musím napsat fakt .