Podezření na ABKM u kojence: Jak probíhají testy?
Ahoj děvčata, málej má 2.5m plně kojený. a od narození ho trápí koliky, bolení bříška, hleny ve stolici ( kvůli hlenun jsme byli i hospitalizováni ve 3-4tydnech,( dělali mu testy z krve, stolice a moči a vše negativní) teď je má taky a prej že to nemám řešit že to je tím jak se vyvíjí střeva tak na to bereme Enticon a různé zbarvení stolice, někdy žlutá, někdy zelená, někdy hnědá. A od včera má malinko krve ve stolici, tak mám stolici sledovat a zítra máme jít k doktorovi, bylo mi řečeno že se může jednat o podezření na ABKM ( od známé) Chci se zeptat zda to někdo měl? Jak se na to dělají testy? Jestli pomohla bezmlecna dieta. Můžu si třeba o ty testy požádat sama ? Jake jsou postupy ? Udělá mi ty testy praktik ? Nebo musím jít do nemocnice ? Budu ráda za jakoukoliv radu. Jo a ekzém a teploty nemá.
@kristynkal a jaké máte Vy příznaky ?
@sanyy22 Benik ma ,,jen,, ekzem. Proto si mudra neni jista, nekolikrat se me ptala i nq ostatni priznaky, ale ho trapi jen ekzem. A nezabira na nej nic :( ted ho ma teda uz trochu lepsi, ale zmenila jsem i prani, takze to muze byt i praskem. Uvidime. Prvorozenemu jsem mleko omezila nekdy v kvetnu a krasne se mu ekzem zahojil, ted uz ji vse bez omezeni a zacina se mu zas objevovat 🤷♀️🤷🏿♀️🤷🏿♀️🤷🏿♀️🤷🏿♀️
@kristynkal jejda,tak ať je brzy lépe hlavně 🌼

Tretina kojencu!