icon

Pohyblivá boulička na čelisti

bunny123
24. únor 2018

Ahoj, dnes večer jsem dceři nahmatala na spodní čelisti (jak je kost) pohyblivou bouličku velikosti hrášku. V pondělí samozřejmě povalíme k paní doktorce, ale setkaly jste se s něčím podobným a víte co by to mohlo být? Nemocná byla minulý víkend.

zrofka
•
24. únor 2018

@bunny123 mam jí celý život..;) u doktora jsem stím byla když jsem byla malá.. je to nějaká uzlinka nebo co... co si pamatuji, tak mamka s tátou plašili.. ale nic z toho nebylo...:D ale pro jistotu k dr jdi..;) pro jistou 😉

bunny123
autor
•
24. únor 2018

@zrofka Děkuji za odpověď, já právě už taky poslední dvě hodiny řádně plaším 🙂 Půjdeme k dr. určitě.

patty1
•
24. únor 2018

Pohyblivou boulicku má nase dítě za krkem, je to zduřelá uzlinka, velikost hrášku se dle naší Dr. neřeší, řeší se až velikost fazole, a je normální, že se při každé nemoci mírně zvětší a v klidu zmenší, nebála bych se

ivular
•
25. únor 2018

Taky mám podobnou. Brácha taky, za krkem - dokonce je i viditelná.

petit.a.nge
•
25. únor 2018

je to uzlinka, taky ji mám, když mě bolí zub, zvětší se, po té zase splaskne na velikost hrášku

bunny123
autor
•
25. únor 2018

Začínám věřit, že je to uzlinka, protože dnes má zase teploty, chrapot, vrátilo se nachlazení.

hanazel
•
14. kvě 2021

@bunny123 dobrý den, mohu se zeptat, co Vám řekla doktorka? Jestli si vzpomenete 🙂 dekuji

bunny123
autor
•
20. kvě 2021

@hanazel Dobrý den, ano, byla to uzlinka, za pár dnů to zmizelo. Paní doktorka s tím vůbec nedělala vědu 🙂