icon

Prdíky u 7měsíční holčičky, prosím o rady

anetak01
25. únor 2015

Ahoj maminky, prosim o rady, uz jsem zoufala. Ma 7 mesicni holcicka stale trpi na prdiky :( Je jen kojena - nejvetsi problem ma vecer a v noci - budi ji to. Zkousela jsem ji min tyden delat kukuricno - ryzovou kasi (i po te chtela prso) - vysledek stejny. Tento tyden jsem ji davala k obedu prvne trosku mrkve a naprosta katastrofa - trpela pres den i noc ;(((

Strana
z2
anetak01
autor
27. bře 2015

Ahoj holky, tak si sem jista, ze nas problem je zacpa :( Zkousim svestkovou stavu, tak jsem zvedava. Jinak uz papa cely obed, bez nutnosti kojeni. Jeste zkusim max snizit mrkev a uvidim

smallinka
27. bře 2015

@anetak01 a nejsou to třeba i brkánky? 🙂 naše taky po jídle brečí a pak jí zvednu do vzpřímené polohy a ještě brkne třeba i několikrát, ikdyž předtím už po jídle brkla. Neříkám, že je to tvůj případ, jen mě to tak napadlo..... ale zácpa po příkrmu - zelenina brambor nás taky trápí...napadlo mě do toho kapnout espumisan ale nevim no zase ta banánová příchuť do zeleniny 😒 spíš možná víc naředit kaše vodou........

anetak01
autor
27. bře 2015

Smallinka - I ty nas trosku zlobi, presne jak rikas. Nam kapky nepomahaji, davam ji je porad :( Zkusim dat do zeleniny misto masla oliv. olej a uvidim. A vynecham vecerni kasi, cetla jsem, ze kukuricno-ryzova stavi. Pisnu jestli bude nejaka zmena k lepsimu

kaapka
29. kvě 2015

Na prdíčky je úžasný EMULIPS,zabírá krásně a taky by mohl pomoci na zácpu, a navíc pomáhá při hubnutí a zpevnuje prsa po kojení např.🙂 když byste potřebovaly poradit,pomoci ,kontaktujte mne,ráda pomůžu .

smallinka
29. kvě 2015

no je to zácpa naše malá taky měla zácpu z první mrkve a časem se to upravilo, chce to dávat zeleninu pravidelně každý den 😉 řešila jsem to tak že jsem dělala zeleninové kaše dost řídké, přidávala jsem hodně vody....zácpa je také z nedostatku tekutin.

Strana
z2