Přivřené očko od porodu, otevře se úplně?
Holky, prosím o radu. Třeba je tady některá, která to má podobně.. naší malé je 10dní a od porodu má jedno očičko víc přivřené. První dva dny ho neotvírala vůbec, pak se pootevřelo, ale pořád má víčko jakoby spadlé a kouká se menší škvírkou.Už u porodu si toho všimli a říkali, že je to asi tím, že ležela v děloze víc na jedné straně..bylo i vidět, že má v něm mnohem víc mázku. Všechna vyšetření v porodnici byla ok, vč. zákalu apod. Dětská doktorka tomu nevěnuje nijak pozornost, ale mě to trápí. Otevře se to úplně?? máte některá zkušenost? díky L
Syn to mel taky. Bylo to tim ze lezel na jedne strane. Uz nevim za jak dlouho to vymizelo, ale vymizelo to.
Takze nebojte, bude to dobre.
my zase mame pokleslý koutek, také utlakem při porodu, ja bych určo masirovala, vytahovat na čele kůži na horu, časem se to určo zlepší, douffám, že i nám
@mythologist ahoj, tak na očním na neřekli vůbec nic a protože nevěděli, tak nás taky hned hnali na neurologii ...objednaní jsme den před Štědrý dnem, kašlu na ně, vím, že je malá neurologicky určitě v pořádku. Nebudu se na Vánoce strestovat. Jak probíhá takové neurologické vyšetření u tak malého miminka ? : /
Dcera to tak po porodu taky měla, taky jsem plašila a tchán primář pediatrie mě uklidnil, že se to srvoná a vážně se tak stalo 😉 Nestresujte se a užijte si s malou vánoce 😉

Ahoj, syn mel to same, postupne se to srovnava. Ted je mu 16m, leve oko ma porad o neco mensi. Jeho pediatricka nas kvuli tomu chtela v roce poslat na neurologii, coz jsem odmitla. Ovsem u nej to byl dusledek polohove vady krku, kvuli ktere jsme museli na rehabilitace - coz byl horsi pruser nez pulmilimetrovy rozdil u oka. Preji symetrii a krasne dny 🙂