Problémy s vyprazdňováním u 2leté holčičky
Holky, moc prosím o radu, názor, typ, popř. jestli některá z Vás řešila podobný problém. Malé jsou 2 roky, docela mě zlobí s jídlem, jen tak něco nesní. Do všeho jen dloubne, takže pomalu vaří dokola 4 stejná jídla. Už delší dobu válčíme s vyprazdňováním, začínám být už zoufalá. Vykaká se jednou za 3-4 dny, ale tím stylem, že se s tím trápí pomalu celý den. Tlačí, pochoduje po bytě, úplně zatíná pěstičky, je celá opocená a kolikrát i pláče. Potom vytlačí miniaturní bobeček, takhle třeba na 5.pokus. Byla jsem s ní u doktorky, která mě zasypala hromadou letáků, co má jíst a co ne, sdělila, že tohle není dobré a doporučila glycerinové čípky pokud nepůjde na velkou déle jak 3 dny. Jenže... Ty čípky to je peklo 😰 Úplně se s ní peru, aby si ho nechala zavést, úplně se stáhne, neskutečně pláče třeba 10 minut vkuse (čípek vždy namažu) a většinou ho stejně po chvíli vytlačí...
Už opravdu nevím, jak jí pomoct 😥 A strašně mě to trápí...
Nemáte někdo podobnou zkušenost? Pomohl Vám některý přípravek? Budu vděčná za každou radu 🙏🏻
Bratrankova dcerka se takhle trápila snad do tří let. Vyzkouseli úplně všechno, laktulozu, švestky, probiotika, chia semínka... Pak zkusili homeopatika, brala je měsíc a okamžitá změna k lepšímu, a už je víc než půl roku nepotřebuje a je z ní vyserka 😉
@kittyy17 a nevíte přesný název? Moc děkuji 🙂
@marcelina14 ano 1:1
@marcelina14 Nemáš vůbec zač, Jo koukni na něj, myslím že za vyzkoušení to stojí. Probitotika pro děti jsou fajn od Swiss, kupuji je u dr maxe. dobře se vysypávají ty kapsličky do mléka. Kupuji dvou měsíční balení, je výhodnější.
@marcelina14 My je používáme prakticky pořád a jsem s nimi spokojená, ony jsou dobré i na imunitu ve střevech, takže super.

A jednoznačně zabrala pravidelnost,prostě naprogramovat na určitou hodinu...my ji hnali vždy po školce a dali do ruky knížku,tablet,povídali a seděla a zkoušela...a ono si tělo navyklo🙂