Prosím moc o názor o neurochirurgii dětské nem. v Brně

n1el
30. dub 2015

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat na Váš názor a zkušenosti s neurochirurgii dětská nemocnice Brno? Mému malému zjistili větší hlavičku ve čtyřech měsících má 45cm. Poslaly nás na neurologii kde pan doktor chtěl sono hlavičky to ukázalo větší množství mozkomíšního moku (vody) v hlavičce. Poslaly nás na dětské do Vyškova, protože jsme z Račic. Ať nám udělají CT mozku v narkoze. A tam nás odmítli, že to nedělají tak malím dětem a poslaly nás do Brna. Tam jsme na ambulanci objednaní až na 14.5.2015.
Mám z toho všelijaké pocity, strach a úzkost. Nečetla jsem na Brno moc dobré recenze a nevím tedy co mám dělat. Pan doktor řekl ve Vyškově, že je možné, že malému udělají operaci. Buď odsají vodu a bude klid nebo budou muset zavést něco jako trubičky, aby ta voda mohla odtékat.
Proto prosím maminky, které mají s touto nemocí zkušenosti a byly v Brně jestli by mi mohly napsat jak to tam chodí atd…
Děkuji moc za informace nemám se kde takhle poptat a když nevím do čehu jdu není mi z toho moc dobře a pak myslím na nejhorší.
Děkuji

paracka
30. dub 2015

@n1el chtějte vyšetření u neurochirurgicky MUDr Brychtove v. Dětské nemocnici, je profík a velmi empaticka

n1el
autor
30. dub 2015

Děkuji za informaci. A nevíte jak je to tam s ubytováním, když má malí 4 měsíce a na jak dlouho budeme hospitalizovaní?

juleth
5. kvě 2015

@n1el Já jsem se teď, kvůli jinému problému, objednávala na neurochirurgii do Prahy do Vinohradké nemocnice. Mají tam mít špičkovou kvalitu v přístupu k léčbě parézy brachiálního plexu, tak chci konzultovat i s nimi. Nicméně je to neurochirurgie, tak zvaž...