První hospitalizace s dítětem. Co sbalit?
Ahoj holky, čeká nás první hospitalizace s dítkem. Nikdy jsem v nemocnici nebyla, tak nevím co čekat. Dáte mi nějaké tipy prosím? Co sbalit, co se vám hodilo, co jste třeba naopak potřebovaly a neměly… Moc díky za každý postřeh.
Jak velké dítě a na jak dlouho? A taky jestli bude mít nějaké omezení? Syn byl hospitalizovaný na jaře v necelých 6 letech, víceméně si vystačil s pár autíčky, měl tam televizi s pohadkama, donesli sme nějaké časopisy, omalovánky, pastelky. Starší chlapeček vedle měl víceméně non stop v ruce akorat telefon.
Byla jsem v nemocnici ve 3 týdnech dcery. Například pokud kojíš je to jednodušší. Jinak samozřejmě v první řadě vše na krmení. Pak nějaké oblečení, věci na přebalení.
Pokud je starší, tak u nás na dětském oddělení je bufet, takže jídlo je k dispozici nonstop. Také je tam herna, pokud není dítě infekční a nemusí být na pokoji, takže za mě zase jen oblečení a na co je dítko hodně zvyklé a něco na zabavení.
Zalezi jak je velke dite a na co jde. Za me dobre jidlo- ovoce, zelenina, granola, maslo (to mini maslicko na dve housky me nestaci). Hry, co se daji rhst v posteli- karty,’agneticke clovbrdo, pastelky, fixy. Nase nemocnice ma ucutelku, ktera nabizi hracky/uceni podle velu deti
@hezz17 4 roky a na 3 dny. Jde na opravu zoubku v CA.
Zalezi jak je velke dite a na co jde. Za me dobre jidlo- ovoce, zelenina, granola, maslo (to mini maslicko na dve housky me nestaci). Hry, co se daji rhst v posteli- karty,’agneticke clovbrdo, pastelky, fixy. Nase nemocnice ma ucutelku, ktera nabizi hracky/uceni podle velu deti
@hezz17 a dekuji.
Jak velké dítě a na jak dlouho? A taky jestli bude mít nějaké omezení? Syn byl hospitalizovaný na jaře v necelých 6 letech, víceméně si vystačil s pár autíčky, měl tam televizi s pohadkama, donesli sme nějaké časopisy, omalovánky, pastelky. Starší chlapeček vedle měl víceméně non stop v ruce akorat telefon.
@krisstina93 díky.
Byla jsem v nemocnici ve 3 týdnech dcery. Například pokud kojíš je to jednodušší. Jinak samozřejmě v první řadě vše na krmení. Pak nějaké oblečení, věci na přebalení.
Pokud je starší, tak u nás na dětském oddělení je bufet, takže jídlo je k dispozici nonstop. Také je tam herna, pokud není dítě infekční a nemusí být na pokoji, takže za mě zase jen oblečení a na co je dítko hodně zvyklé a něco na zabavení.
@anonym_2fafe4 děkuji.
@anonym_2fafe4 děkuji.
@anonym_autor u nás měl i svého plyšáka který mu dělal parťáka a hry co se dají hrát v postelí
@anonym_autor u nás měl i svého plyšáka který mu dělal parťáka a hry co se dají hrát v postelí
@fouskovi děkuji.
@hezz17 4 roky a na 3 dny. Jde na opravu zoubku v CA.
@anonym_autor my kdyz byli v nemocnici na mandlich tak sem taky brala hry atd ale vse tam meli. Ja si myslim ze pro deti ktere tam travi par dnu tak tam maji takovy ty herny ne?
@anonym_autor synovi jsem brala ve třech letech (Opava), knihy a autíčka z domu s čím si nejvíce hrál, jinak nás "zachránila" hernicka, buď jsme byli v hernicce kde byli jiné děti, a nebo jsme brali hračky na pokoj, a chodili si je měnit, hospitalizován byl 5 noci
Já bych třeba chtěla být u uspávání a probouzení dítěte.
Moc díky všem.
Já bych třeba chtěla být u uspávání a probouzení dítěte.
@levandule_k ano, s tím se počítá.