icon

Pupínky. Co to může být?

misa1234555
30. čer 2020

Dobrý den maminky nevíte co to může být? Malí je 17mesixe a už má dva dny takoví pupinky vůbec ji to nesvedi měla to první červené pak to zmyzelk zůstali jen pupínky nevím jestli s tím mám letět k doktorovi nemáte stím nějaká zkusenost byla bych ráda za každou radu díky 🙂

marti89
•
30. čer 2020

Štípnutí od hmyzu, prodává se na to krém proti svědění a na urychlení hojení (okolí je podrážděné - ty zarůžovělé fleky okolo), třeba od Alpy

lutu11
•
30. čer 2020

Kolíska ji moucha. Samo to zmizi.

misa1234555
autor
•
30. čer 2020

@marti89 právě že ji to vůbec nesvedi no
Před dvouma dnema jsme byli venku v hrála si v trávě tak může být možný že ji něco stiplo jo?
Nemůže to mít z prášku na přání?

zouzalka1982
•
30. čer 2020

Nema tam pupinky 2 ale vidim 3 a fakt to vypada jen na ďobanec od hmyzu.My meli take 2 pupinky ale mely průhledné hlavicky a ty nam musela mudr vyškrábnout nebot pri drbani by si je malej zanesl všude ale nebylo to kolem nich VUBEC cervene.

anuliinka2013
•
30. čer 2020

Syn mělto samé od komára (vyděsilo mě, že to vypadá jinak než u dospělého, tak jsem se ptala pediatra). Doporučil pro dítě Dapis gel.

astyna88
•
30. čer 2020

Jj,komari kousnuti. Syn byl osypany z chorvatska,kdyz spal venku,taky ho to nesvedilo,ale.vypadalo to stejne.

ponikmonik
•
30. čer 2020

Ten nadpis😂

drakenn
•
30. čer 2020

Jsem měla strach tu diskuzi otevřít 😆

marti89
•
30. čer 2020

@misa1234555 Opravdu jen štípnutí hmyzem.. Z prášku to není, to by vypadala reakce jako zhrublá tvrdá a začervenalá kůže, co svědí a ne jen na 3 místech, odnesou to hlavně plochy, které se o oblečení nejvíc třou (stehna, podpaží, kolem krku a oblast lemu kalhot u pupíku). Mám bohaté zkušenosti od syna, bohužel silný atopik.

Mimochodem jako malou mi dost často štípaly malý vosičky, od nich se dělají tvrdé růžové lívance o velikosti podšálku, zmizí také samo..

ponikmonik
•
30. čer 2020

@drakenn Taky😆