Špatný vývoj kyčle u miminka. Máte podobnou zkušenost?
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat zda máte někdo podobnou zkušenost dcerka má 3 měsíce a špatně se vyvyji jedna kyčel pred měsícem nám doktor dál nosit abdukční kalhotky marwell ale ty dcerka nechtěla a při nasazení šílený brekot tak nám doktor řekl ať vyndame ort. vlozku a vložíme dvě látkové pleny..dnes na kontrole žádná změna naopak říkal že se mu to zda možná horší ve zprávě stojí II d, jsme na pátek objednání do Brna s tím že buď dají nějaké abdukční kalhotky znovu, třmeny a nebo distrakčni léčbu která je uvedena ve zprávě ať ji tam zváží 8o tak se sedím toho co nás čeká doma máme ještě 2 letou dcerku a ta problém neměla žádný tak je to pro nás něco neznámého a člověk se boji. Moc děkuji za rady či zkušenosti
@marcicek84 to jsem si právě taky říkala že po týdnu nemůže přece jít níc vidět 🙏doufam že vážně pomůžou ale co jsem takhle četla tak ty řemínky bývají často úspěšný 🙏
@lenicka2323 u nas byly,ale pak se nosily jeste kvuli zafixovsni nrbo uz jen na noc,male se jich zbavila v 10,5 mesicich a to stejne nemelo smydl,kdyz se v nich stavela (posledni 2 mesice byly uz jen na noc)...
@marcicek84 hlavní je že pomohly ❤️ jsem ráda že v těch teplech se nemusí potit v peřince a má ty řemínky .už jsem jak na trni co se dozvíme v pátek .
Akorát jsem se zapomela zeptat jestli do toho nosítka ji dávat s řemínky nebo sundat ? Ale pochopila jsem to tak že normálně je nechat nenasazené že nijak nevadí v nositku 🤔
@lenicka2323 my nosítko nepoužívali, takže neporadím
@lenicka2323 tak co,jak jste dopadli?
@marcicek84 Nosit dále řemínky 🙏říkala paní doktorka ale že už i po týdnu vidí zlepšeni jediný co tak o jedno utáhla ty řemínky co vedou přes nožičku nahoru 🙏a zase za 3 týdny na kontrolu.
@lenicka2323 no vidis,trminky treba 3 mesice a bude to skoro ok,ted dite do pul roku nejvic roste,takze jsou nejvetsi sance...
@lenicka2323 to mám radost, určitě se to spraví jen s reminkama
To jo klidně ať je má malá i déle hlavně ať má kyčli v pořádku ❤️🙏Dokonce doktorka naznala že nožičkou kope už více než na té první kontrole 🙏😊🤗

@lenicka2323 to je jen kontrola,ze ji to dobre sedi,vyskedky se daji cekat az po mesici