Srostlej jazýček, máte zkušenost?

mekyen
21. únor 2014

ahojky holky chtela bych se optat zda mate nekdo zkusenot s rostlym jazyckem pani doktorka nam rekla a vic ani tuk jen ze me potom posle k nejake doktorce ktrera udela smik a bude hotovo...!A jeste jedna otazka plne kojim tak zda treba malemu to vadi pri kojeni pac me prijde ze mu docela trva nez se prisaje.dekuji za odpoved.

lenkaef
21. únor 2014

@mekyen je skvělé,že jste na to přišli včas.Kolikrát se to zjistí,když dítě nemluví,protože vlastně tím jazýčkem nemůže hýbat.

jarkalada
21. únor 2014

@mekyen myslíš tím zkrácenou podjazykovou uzdičku? To bývá, u miminek většinou není problém a opravdu se jen šmikne a hotovo. My máme už větší problém - malej je už starší, tak ho budou muset už víc "oblbnout" a pak rozcvičovat jazykem, aby se mu to opět nezajizvilo. A ano, může to dělat problémy při kojení

veronila
21. únor 2014

@mekyen nas maly mel zkracenou uzdicku pod hornim rtikem a problemy s kojenim jsme z toho meli neskutecne... Zmenou polohu kojeni se to ale vyresilo.
Jinak my zijeme v UK a tyhle operace se tady pry provadeji laserem...
Drzim palce at vam to vsechno dobre dopadne!

mekyen
autor
21. únor 2014

dekuji za odpovedi..no prave pri tom kojeni to dela docela dost velky problem asi pac nemuze poradne se prisat takze musi byt velka trpelivost nez se chytne ale trha mi to srdicko kdyz breci se se mu neda chytnout bradavku.a po tom zakroku se to spravy?bude lepe sat?

veronila
21. únor 2014

@mekyen u nas ji sice chytl, ale byl blbe prisaty, tak jsem mela bradavky rozedrane do krve...
Zkus nejakou laktacni poradkyni, ta prave pomohla mne s tou zmenou polohy... Maleho jsem si dala obkrocmo kolem meho stehna, celem ke mne. Lepe tak mohl otevrit pusinku a kojeni nam tak zacalo jit. kazdemu ale muze vyhovovat neco jineho.
Na zakrok jsme nesli, to by pro me bylo az krajni reseni...