Střevní chřipka, co by utlumilo zvracení?

calvac
22. led 2016

Maminky, u syna ve školce polovina dětí zvrací. Syn (5 let) dnes začal taky. Neudrží ani pití. Jinak bez teploty, bez průjmu. Neznáte něco, co by zvracení utlumilo? Díky.

paja.83
22. led 2016

Zadne jidlo, studený cerný čaj po lzickach, můžete trosku osladit, ten čaj opravdu po lzickach, jak ho vypije více naráz, jde to ven. Nic jiného neporadím.

babka
22. led 2016

@calvac Měli jsme taky ze školky minulý měsíc. Dávala jsem po lžičkách vychlazenou minerálku. Druhý den už byla o.k., tak snad budete mít taky v pohodě průběh!

lv
23. led 2016

Nepodávat nic 2h od zvracení, pak začít po těch lžičkách, co 15min 1 lžička, když zvládne, co 10min. Studené, já preferuju colu vytřepanou od bublin.

mandala
23. led 2016

Ted jsme měli to samé, opravdu pomáhá studené, jakoby ledovat žaludek zevnitř, ale po malých dávkách, dcera dokonce cucala led, který mám připravený v mrazáku, určitě se jí ten žaludek zklidnil. Jinak minerální vody ano, ale bez bublinek, když už mě nechtěly pít černý čaj, tak jsem minerálku normálně převařila, aby se zbavila bublin, vychladila a pak teprve pily. Přeji hodně sil, já už se nevyspala týden, koluje to u nás z jednoho na druhého ☹

verka4d
23. led 2016

Taky jsme teď měli,taky holka přinesla ze školky... Jak už psaly holky,studené-cola,čaj,neperlivá minerálka,opravdu vychladit v ledničce a po lžičkách. Čaj osladit. Popř. koupit v lékárně Kulíšek - rehydratační roztok který zároven uklidňuje žaludek. Není moc dobrý,ale pomáhá. Snad to brzo přejde,ale pozor,je to hodně nakažlivé...

calvac
autor
23. led 2016

@paja.83 Děkuji moc za odpověď, dnes je to již lepší. Zvracel do 3 hodin do rána. Pak dostal šílenou žízeň. Dnes ho bolelo břicho, trochu zaprůjmoval, nejí, ale nezvrací!!!!!

calvac
autor
23. led 2016

@babkaděkuji moc za odpověď, dnes je to již lepší. Zvracel do 3 hodin do rána. Pak dostal šílenou žízeň. Dnes ho bolelo břicho, trochu zaprůjmoval, nejí, ale nezvrací. Má i zvýšenou teplotu.

calvac
autor
23. led 2016

@lv Děkuji moc za odpověď, dnes je to již lepší. Zvracel do 3 hodin do rána. Pak dostal šílenou žízeň. Dnes ho bolelo břicho, trochu zaprůjmoval, nejí, ale nezvrací. Colu moc nedával.

calvac
autor
23. led 2016

@mandala Děkuji moc za odpověď, dnes je to již lepší. Zvracel do 3 hodin do rána. Pak dostal šílenou žízeň. Dnes ho bolelo břicho, trochu zaprůjmoval, nejí, ale nezvrací. S tím ledem je to dobrý tip.

calvac
autor
23. led 2016

@verka4d Děkuji moc za odpověď, dnes je to již lepší. Zvracel do 3 hodin do rána. Pak dostal šílenou žízeň. Dnes ho bolelo břicho, trochu zaprůjmoval, nejí, ale nezvrací. Místo Kulíška máme doma Enhydrol, je to podobné.

lv
23. led 2016

určitě dietku ještě týden, až začne jíst, nenutit a pokračovat v probiotikách ještě