Syn má ve dne teploty, v noci ne. Máte zkušenost?

jenjanka
18. srp 2009

Ahoj,maly ma asi 4 den teploty,ale zjistila jsem že když spí tak ji nema,byli jsme i u dr a vzala mu moč a ta je v pořadku,jinak mu nic neni.ale nezda se mi že je to normalni,neamte stim zkušenost?ten druhy den měl 38.9bez odečtu a ted ma pořad těch 37.8,děkuji za rady

sajmon113
18. srp 2009

Zkušenost s tím že by ji měl jenom přes den to nemám, ale nemohlo by to být od zubů? Nám když rostly, tak jsme taky hodně teplotkovali. Měl i 3 dny po sobě po odečtu přes 39. Dr. nam taky vzala moč i krev a nic tam nebylo a pak nám vylezly zuby. Dávali jsme nurofen, zabral ihned ale po dvou hodinách byla teplota zpátky a zase tak vysoká. U stoliček to bývá prý horší.

jenjanka
autor
18. srp 2009

no ja nevím protože,zuby ma všechny kromě těch poslednich stoliček co rostou až později,a nevypada že by mu nějake rostly,jen ten poslední špičak co mu vyrostl mu trčí špička tak stoho by to nemělo asi být

sajmon113
18. srp 2009

Teda tak to jste zubatci 😀 , ale v tom případě teda fakt nevím. A doktorka ti na to nic neřekla? Z čeho by to mohlo být? Ani ti nic neporadila?

jenjanka
autor
18. srp 2009

ne neporadila,jen řekla že ma natekle dasna ale tam kde zuby už ma pěkně dlouho 🙂 tak jsem ztoho blba 🙂

sajmon113
18. srp 2009

No nás zuby trapily fakt šíleně. První dva dole byly ještě v poho, dostal akorát rýmu a kašel, mírné teploty. Ale další dva nahoře nám rostly čtvrt roku a vystáli jsme u toho jako psi. Pořád vysoké teploty, a jak byl z toho oslabený tak pořád nějaké nemoci. Nejdříve 6.nemoc, pak moučnivka a zase vysoké teploty, v noci nespal, přes den byl protivka,nechtěl jíst, no mazec. Ale pak jsem se dostala k homeopatikům, nemohli jsme se pořád zbavit té hnusné moučnivky, a teď jsem je nasadila i při prvních příznacích dalších zubů a vyrostly mu najednou dva ani nevím jak. Další se mu řeže a stoličku jsme objevili úplnou náhodou, jelikož nám vyrostla jako 5 zub v pořadí tak jsme dásně vzadu nekontrolovali. Snad vás to brzy přejde. A ještě, čím mu snižuješ tu teplotu? Jinak kdyby to pokračovalo asi bych donutila dr.udělat ještě krevní testy.