Syn stále nemocný po nástupu do školky. Co pomůže?
Ahojky.
Syn nastoupil do DS. Chodí jen na pár hodinek týdne a i přes to si vždy domů donese horečky.
Nikdy předtím nemocný nebyl, a to byl mezi dětmi cizími často (sházely jsme se s kamarádkami se stejně starými dětmi). Mohl být venku zmoklý, válet se v blátě, ocucat kde co a stejně v pohodě. Kolikrát jsem si i říkala, tyjo tak teď bude nemocný (protože třeba ofoukl, nebo mu byla zima) a nic.
Ale ta školka je děs.. je 4 hodiny v DS a jsme doma s horečkama.
PS : bere Juvenil (prej zázrak) , vitamin D . Kozí kolostrum ( po to má ale průjmy)
Co dáváte dětem vy ?
Významně nepomůže nic, to promoření v tomto věku posílí imunitu.
Tak to je super.. po novém roce jdu do práce. Proto jsem začala už teď ho tam dávat a aby mě nevyhodili ještě 😃
Tak to je super.. po novém roce jdu do práce. Proto jsem začala už teď ho tam dávat a aby mě nevyhodili ještě 😃
@terel Je to nepříjemné, ale projdou si tím všechny děti. Vnučka začala chodit do školky a už to jede, včetně neštovic🙂. U syna jsem od nízkého věku začala používat tohle, je mu 17 a kupuju mu to stále, nevím, jestli je to samospásné, ale je to kombinace, která má na imunitu vliv. https://www.drmax.cz/dr-max-vitamin-c-imuno-aku...
Jinak funguje i naddávkování vitamínu C.
Dcera měla první rok ve školce rekord 2 týdny v kuse a pak na týden, většinou dva odpadla.
V září dcera prodělala 3. týden jen rýmu, kdy byla celkově v pohodě, ale odnesli jsme to já a mladší sourozenec. To byla doma hlavně kvůli mladšímu. No a teď jsme s mladším byli zase nemocní, ale dcera chodila do školky dál a je zdravá.
Denně dostává Imunoglukan, rybí tuk a D.
Myslím si, že nepomůže nic a záleží na imunitě dítěte.
Zkušenost z minuleho roku, malej 2 a pul,DS,2x tydne cca 4 hodiny... Hned po prvním tydnu ryma... A podobně se to táhlo az do unora,ryma, virózy,laryngitida,chripka..pritom pred DS porad detske herny, hřiště,navstevy i u lehce nemocnych deti...a vetsinou nic... Az od toho unora,brezna ty jeho rymy skoro zmizely,ted nástup do MS, 5x tydne,4 hod,zatim chodi cca mesic,rymu mel ale jen 3 dny,misto 10.... Pres víkend vyléčeno,neustale mi prijde,ze mu obcas tece z nosu,ale spis,ze neumi poradne smrkat,po odsati odsavackou nema nic cely den....mne taky pernamentne po prichodu z venku dovnitř a naopak tece...jinak zatim nic..takze asi fakt jen vybudováni aspon nejake te ,,skolkove,,imunity,, uvidime co prinese dal,ale u nas ze skolky fakt posílají domu se sebemensim soplem,zakaslanim
Je to blbe ale syn promarodil skoro celou skolku, museli tam mit nejakou petriho misku co deti olizovaly, protoze s prechodem do skoly doslo ke zlomu a krome jedne strevni virozy a par rymicek byl najednou uplne zdravi…dr na imunologii je z toho porad paf a to uz jsou to dva roky, rika ze to sam nechape…

Nepomůže nic, každé dítě se musí promořit, imunita se jim teprve začne tvořit.