Synek v kritickém stavu. Jak zvládnout rodičovské obavy?
Hezký večer, synek mi začal večer sýpat a byl dušný. Zkusila jsem to zaléčit doma (ventholinem) uložila ho o půl osmé spinkat. Spinkal možná půl hodiny. Jeho stav se rapidně zhoršil. Tak jsem nás pobalila a jela na pohotovost. Ten můj brouček skončil na JIP na kyslíku, kapačkách a monitorují mu životní funkce. Jsem z toho total na sračky 😥. Doktor říkal, že je v kritickém stavu... Nejraději bych si za to nafackovala, že jsem ho tam nevzala hned. Jenže naposledy jsme to zvládli vyléčit doma... Trpí často na tyhle věci...
Tyhle věci se špatně odhadují, udělala jsi všechno, co jsi mohla. Je v dobrých rukou a oni mu pomůžou. Držím pěsti.
Tak počkala jsi půl hodiny a vyrazila - to je dobrý kompromis. Jet o půl hodiny dřív, možná mu jen dají ten ventholin a řeknou, že vše ok - kdo ví, jak by to skončilo.
Ahojky ,určitě jsi udělala nejlíp jak jsi mohla protože děťatku je doma stejně nejlíp než v nemocnici a opravdu jak píšou holky čekala jsi jen půl hodinky a přesně kdyby můj malej taky usnul,čekala bych ,že se to zlepší po spánku. Za mě jsi postupovala naprosto dokonale ,tak prosím tě neměj žádné výčitky. Určitě to dobře dopadne moc na Vás myslím a taky držím palečky!!😍
@lucifux hele asi to špatně odhadnout kde je hrana… pokud tyto problémy má častěji … důležitý je ze si dal nečekala a jela půlhodina není zas tolik.. snad te jen lékař chtěl trosku vyskolit tím co řekl, ať příště prijdes dřív …někdy se umí chovat celkem necitlivě a nedojde jim jak te sejmou… tak snad to už je teď vše tak nějak dobrý v rámci možnosti … myslím na vás a držím pěsti
Ahoj holky, moc děkuji za podporu. Už mi do něj nalili 3 kapačky, na kyslíku je nepřetržitě, pořád mu monitorují životní funkce. Z průdušek se mu to dostalo na plíce. Je z toho i těžký zápal plic... Nejí, nepije, je jak hadrová panenka... Je mi strašně líto... Doktorka mi ráno řekla, že jestli nezabere kyslík, tak ho budou muset převézt. Že tady pro něho nemají lepší vybavení... Tak se modlím. Už takhle jsem musela jet cca 13 km.
Je to malej bojovník,neboj to zvládne. Tak zatím co chápu tak to ještě není 24 hodin ,většinou se stav zlepší po těch 24 hodinách, ale i kdyby ho převezli ,buď ráda protože se snaží dělat pro něho maximum, přesně jak to děláš ty 😉.
Udělala jsi cos mohla a teď musí brouček zabojovat, držte se, kéž vše dobře dopadne 🍀🌼🍀❤️
@lucifux Taky na vás myslím. Určitě to bude dobrý 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Držím palce ať to dopadne dobře
Posílám strašně moc síly 💜💜 zvládnete to, nepochybuju! A nic si nevycitejte.. Kilda měl laryngitidu, z ničeho nic se začal dusit kaslem, nemohl dejchat..predtim jsem nepoznala, ze by se něco dělo.. jela jste, udelala jste co jste mohla a co bylo správný. Dejte vědět a držte se, budeme na Vás myslet
Holky moje zlatý, vypadá to, že kyslíková léčba spolu s těmi dalšími léky zabrala. Nebudu úplně jásat do předu, ale myslím, že by nás mohli třeba zítra přeložit na klasický pokoj... Moc vám všem děkuji... A tam nahoru taky obrovský DÍKY 😊🙏
@lucifux skvělý!!!! Úplně se teď dojimam:D sem rada.🙂
Už jsem se svými kluky zažila nespočetně chvil, kdy jim nebylo dobře. Ale tohle se řadí na první příčku těch nejhorších, a přeji si to už nikdy ne zažít. Vím, že bude ještě strašně moc pro marozených dnů a nocí. Ale ať klidně mají rýmu a kašel..., Hlavně už ne tohle, prosím. Vidět to malé dvouleté tělíčko, ležet na všech těch přístrojích a zažívat tu bez moc, že už mu prostě nemůžu nijak více pomoc aby se mu ulevilo. Já už jsem jen doufala, prosila, modlila se... Je to můj statečný bojovník ❤️☺️ Člověk na jednou začne zase mít radost z maličkostí... Snědl i něco málo k večeři, taky se napil, usmál se a objal mě... To mě strašně rozsekalo, začala jsem brečet jako dítě, když mě obejmul, láska moje ❤️
@lucifux To je skvělý, mám obrovskou radost 🙂🍀🍀🍀
Jeee to mám radost obrovskou , děkuji že jsi napsala, jak jste na tom i já jsem Vám celý den držela moc palečky . Máš syna bojovníka a velkýho ,ještě jednou za mě nejlepší zpráva za celý den 🤗🤩
@lucifux Tak jak malému je?
@klokanka31 přestěhovali nás na normální pokoj, lékařka to zkouší bez kyslíku a vypadá to, že už je z nejhoršího venku 🙏. Strašně moc se mi ulevilo. Spadl mi obrovský kámen ze srdce.
@lucifux To je skvělý ❤🍀🍀

@lucifux vše bude dobré nebuj🍀🍀🍀🍀