icon

Synek v kritickém stavu. Jak zvládnout rodičovské obavy?

lucifux
19. únor 2023

Hezký večer, synek mi začal večer sýpat a byl dušný. Zkusila jsem to zaléčit doma (ventholinem) uložila ho o půl osmé spinkat. Spinkal možná půl hodiny. Jeho stav se rapidně zhoršil. Tak jsem nás pobalila a jela na pohotovost. Ten můj brouček skončil na JIP na kyslíku, kapačkách a monitorují mu životní funkce. Jsem z toho total na sračky 😥. Doktor říkal, že je v kritickém stavu... Nejraději bych si za to nafackovala, že jsem ho tam nevzala hned. Jenže naposledy jsme to zvládli vyléčit doma... Trpí často na tyhle věci...

natysnovec
19. únor 2023

@lucifux vše bude dobré nebuj🍀🍀🍀🍀

goovana
19. únor 2023

@lucifux to mě moc mrzí,každopádně držím palečky ať je maličký brzy v pořádku, určitě bude všechno v pořádku...
Udělala jste to nejlépe,jak jste mohla

martt
19. únor 2023

@lucifux Neboj bude to dobrý. Držím palce ať je co nejdříve lepší. Pokud budeš mít náladu pak napiš , jak to se synkem vypadá.

codal
19. únor 2023

Tyhle věci se špatně odhadují, udělala jsi všechno, co jsi mohla. Je v dobrých rukou a oni mu pomůžou. Držím pěsti.

merope
19. únor 2023

Tak počkala jsi půl hodiny a vyrazila - to je dobrý kompromis. Jet o půl hodiny dřív, možná mu jen dají ten ventholin a řeknou, že vše ok - kdo ví, jak by to skončilo.

evellin123
19. únor 2023

Ahojky ,určitě jsi udělala nejlíp jak jsi mohla protože děťatku je doma stejně nejlíp než v nemocnici a opravdu jak píšou holky čekala jsi jen půl hodinky a přesně kdyby můj malej taky usnul,čekala bych ,že se to zlepší po spánku. Za mě jsi postupovala naprosto dokonale ,tak prosím tě neměj žádné výčitky. Určitě to dobře dopadne moc na Vás myslím a taky držím palečky!!😍

janule0123
19. únor 2023

@lucifux hele asi to špatně odhadnout kde je hrana… pokud tyto problémy má častěji … důležitý je ze si dal nečekala a jela půlhodina není zas tolik.. snad te jen lékař chtěl trosku vyskolit tím co řekl, ať příště prijdes dřív …někdy se umí chovat celkem necitlivě a nedojde jim jak te sejmou… tak snad to už je teď vše tak nějak dobrý v rámci možnosti … myslím na vás a držím pěsti

lucifux
autor
19. únor 2023

Ahoj holky, moc děkuji za podporu. Už mi do něj nalili 3 kapačky, na kyslíku je nepřetržitě, pořád mu monitorují životní funkce. Z průdušek se mu to dostalo na plíce. Je z toho i těžký zápal plic... Nejí, nepije, je jak hadrová panenka... Je mi strašně líto... Doktorka mi ráno řekla, že jestli nezabere kyslík, tak ho budou muset převézt. Že tady pro něho nemají lepší vybavení... Tak se modlím. Už takhle jsem musela jet cca 13 km.

evellin123
19. únor 2023

Je to malej bojovník,neboj to zvládne. Tak zatím co chápu tak to ještě není 24 hodin ,většinou se stav zlepší po těch 24 hodinách, ale i kdyby ho převezli ,buď ráda protože se snaží dělat pro něho maximum, přesně jak to děláš ty 😉.

asongforfay
19. únor 2023

Udělala jsi cos mohla a teď musí brouček zabojovat, držte se, kéž vše dobře dopadne 🍀🌼🍀❤️

sanyy22
19. únor 2023

@lucifux bude v pořádku 🍀

lenulacek
19. únor 2023

@lucifux ahoj, myslím na vás. Vše bude dobré ❤️🙏

klokanka31
19. únor 2023

@lucifux Taky na vás myslím. Určitě to bude dobrý 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

bara88
19. únor 2023

Držím palce ať to dopadne dobře

pampeliska1313
19. únor 2023

Posílám strašně moc síly 💜💜 zvládnete to, nepochybuju! A nic si nevycitejte.. Kilda měl laryngitidu, z ničeho nic se začal dusit kaslem, nemohl dejchat..predtim jsem nepoznala, ze by se něco dělo.. jela jste, udelala jste co jste mohla a co bylo správný. Dejte vědět a držte se, budeme na Vás myslet

lucifux
autor
19. únor 2023

Holky moje zlatý, vypadá to, že kyslíková léčba spolu s těmi dalšími léky zabrala. Nebudu úplně jásat do předu, ale myslím, že by nás mohli třeba zítra přeložit na klasický pokoj... Moc vám všem děkuji... A tam nahoru taky obrovský DÍKY 😊🙏

pampeliska1313
19. únor 2023

@lucifux skvělý!!!! Úplně se teď dojimam:D sem rada.🙂

lucifux
autor
19. únor 2023

Už jsem se svými kluky zažila nespočetně chvil, kdy jim nebylo dobře. Ale tohle se řadí na první příčku těch nejhorších, a přeji si to už nikdy ne zažít. Vím, že bude ještě strašně moc pro marozených dnů a nocí. Ale ať klidně mají rýmu a kašel..., Hlavně už ne tohle, prosím. Vidět to malé dvouleté tělíčko, ležet na všech těch přístrojích a zažívat tu bez moc, že už mu prostě nemůžu nijak více pomoc aby se mu ulevilo. Já už jsem jen doufala, prosila, modlila se... Je to můj statečný bojovník ❤️☺️ Člověk na jednou začne zase mít radost z maličkostí... Snědl i něco málo k večeři, taky se napil, usmál se a objal mě... To mě strašně rozsekalo, začala jsem brečet jako dítě, když mě obejmul, láska moje ❤️

codal
19. únor 2023

@lucifux to je výborná zpráva ❤️

klokanka31
19. únor 2023

@lucifux To je skvělý, mám obrovskou radost 🙂🍀🍀🍀

barulina
19. únor 2023

@lucifux můj syn tedy nekončil na JIP, ale ve špitále jsme pro laryngitidy byli už 3x a to ještě nemá 3 roky. Vždy kapacky, inhalace atd. Neboj bude ok a ty jsi udělala vše cos měla a dobře

evellin123
19. únor 2023

Jeee to mám radost obrovskou , děkuji že jsi napsala, jak jste na tom i já jsem Vám celý den držela moc palečky . Máš syna bojovníka a velkýho ,ještě jednou za mě nejlepší zpráva za celý den 🤗🤩

klokanka31
20. únor 2023

@lucifux Tak jak malému je?

lucifux
autor
20. únor 2023

@klokanka31 přestěhovali nás na normální pokoj, lékařka to zkouší bez kyslíku a vypadá to, že už je z nejhoršího venku 🙏. Strašně moc se mi ulevilo. Spadl mi obrovský kámen ze srdce.

martt
20. únor 2023

@lucifux To je krásná zpráva. Držím palce ať se zlepšuje čím dál víc. A ať vás brzy pusti domu.

klokanka31
20. únor 2023

@lucifux To je skvělý ❤🍀🍀

lucifux
autor
20. únor 2023

Holky, zítra je mému nejmladšímu rok a já s ním nejsem doma... To je taky věc, která mě moc trápí... Manžel mi aspoň poslal fotku, snad mi ho zítra přiveze na návštěvu, abych ho mohla poňuňat ☺️❤️

codal
21. únor 2023

@lucifux však budete brzo všichni spolu doma a pořádně to oslavíte ❤️.