icon

Teplota a průjem po očkování Hexa a Bexsero u dítěte. Je to normální?

nikol1612
23. kvě 2025

Zdravím dcera 11 měsíců, ve stredu dopoledne očkování Hexa+Bexsero, dnes vylétla po probuzení teplota na 38,7 a řídký průjem. Ale není ani červená ani horka, nevíte prosím zda je to normální nebo čím to může být. Jsem z toho vyřízena, potřebujeme něco akutně odpoledne vyřídit a nevím zda vzít malou sebou nebo ne, zatím nemám koho sehnat aby ji pohlídal na těch 15-20min. Měřila jsem za půl hoďky znovu a měla už 37*9 tak já vůbec nevím

misha31
•
23. kvě 2025

Dejte Panadol, muj malej mel teploty asi 5 dni + prujem po ocku. Pokud se jedna o 20minut, klidně bych ji vzala a neresila hlidani

kristyn86
•
23. kvě 2025

Odpovida to reakci na ockovani. Pokud je to neco,co nejde odlozit,tak bych dite dala do kocarku a sla. Avsak pocitat s tim,ze dite muze byt plactivejsi,protivnejsi atd...

nikol1612
autor
•
23. kvě 2025
@kristyn86

Odpovida to reakci na ockovani. Pokud je to neco,co nejde odlozit,tak bych dite dala do kocarku a sla. Avsak pocitat s tim,ze dite muze byt plactivejsi,protivnejsi atd...

@kristyn86 v zadečku má pořád 38,6 ale na čele 37,2 tak se s tím asi opravdu jen tělo pere

nikol1612
autor
•
23. kvě 2025
@kristyn86

@kristyn86 a navíc si tlačí na dásně a říká auvi...tak snad se do toho nepřidaly ještě zuby 🤦🏻‍♀️

kristyn86
•
23. kvě 2025
@nikol1612

@kristyn86 a navíc si tlačí na dásně a říká auvi...tak snad se do toho nepřidaly ještě zuby 🤦🏻‍♀️

@nikol1612 Muzou to byt i zoubky. Dala bych na bolest a teplotu Paralen nebo Nurofen. A uvidite...

petrasipkova1
•
23. kvě 2025

Když mám horečku 38 tak venku teda nelítám, může mít zimnici, rozhodně bych dítě s horečkou nikam netahala.

nikol1612
autor
•
23. kvě 2025

A holky prosím jak obléci, a co okno, někdo mi říká otevřené někdo zavřené ...je to první miminko a já už jsem vážně hotová 😓 a první horečky ...za celou dobu jsme neměli

kristyn86
•
23. kvě 2025
@nikol1612

A holky prosím jak obléci, a co okno, někdo mi říká otevřené někdo zavřené ...je to první miminko a já už jsem vážně hotová 😓 a první horečky ...za celou dobu jsme neměli

@nikol1612 Oblekam normalne,podle potreby ditete,jestli je mu teplo nebo zima. Okno taky podle potreby. Klidne vetrej,nemusite byt jak ve skleniku. Deti se mi v tomto veku normalne hraly a fungovaly. Padly jen na chvilku,kdyz mely vysokou teplotu a po zabrani leku uz nelezely,zase normalni provoz.

elesse
•
23. kvě 2025

Na bexero normalni reakce, jen blazen to ockuje najednou, promin… byla bych doma, okno normalne podle pocasi otevri

nikol1612
autor
•
23. kvě 2025
@elesse

Na bexero normalni reakce, jen blazen to ockuje najednou, promin… byla bych doma, okno normalne podle pocasi otevri

@elesse no mě se nikdo neptal, jen my bylo řečeno že dostane dvě injekce hexu+bexsero

nikol1612
autor
•
23. kvě 2025
@elesse

@elesse je to moje první dítě takže opravdu nevím co a jak funguje

nikol1612
autor
•
23. kvě 2025
@elesse

@elesse malá je většinou tak 2-2,5h vzhůru že si hraje, povídá a pak chce zase spinkat, a spinká tak 1-1,5h, jíst chce jak co, prevazne chce ale hlavně prso

kristyn86
•
23. kvě 2025

Neboj,bude to dobre. Hlavne,ze se koji. Ona se tim i uklidni. A zitra uz muze byt lepe.

linusha
•
23. kvě 2025
@nikol1612

@nikol1612 po očkování běžná reakce. Pro příště zkuste spíš očkovat po jednotlivých vakcínách než dohromady 😊 a chápu že jste vycvakana, teplotu nám pediatra doporučila měřit v konečníku. Taky jsem byla vycvakana když přišla dětská nemoc a k tomu přes 40st.horecky.

elesse
•
25. kvě 2025
@nikol1612

@nikol1612 chapu, ale chce to si o ockovani neco zjistit, kdyz uz ockuju dobrovolne vakciny… mame je taky, ale s odstupem