Třikrát za sebou byl 10měsíční syn nachlazený
Ahoj holky,
jsem už zoufalá... Mám desetiměsíčního kluka a 23. 12. začal snoplit. Týden byl nemocný (nebo spíše nachlazený, nic se nepřidalo), ale bylo to peklo. Nemohl pít a měl záchvaty pláče kvůli tomu. Pořád jsme museli odsávat nos, teklo mu to... Před Silvestrem se skoro uzdravil, přišla prababička, neřekla nám, že je nachlazená a vše znovu... Přidal se k tomu kašel. Krevní testy dopadly ale výborně (CRP 2,4), takže jsme zase léčili jen mořskou vodou atd. No a včera už byl ok, poprvé za tu dobu mu celý den neteklo z nosu a dnes - znovu. Vzpomínám, co bylo a před dvěma dny tu byla tchýně. Volám jí a ano, je nemocná. Už jsem z toho zoufalá. Snažím se všemožně, aby byl zdravý a teď tohle... Bojím se, jaký to může mít vliv na jeho imunitu do budoucna. Co myslíte? Děkuji za rady, Lucka.
@lusynkova Tak snad to nevyznělo nějak zle, možná i proto, že moje druhá dcera byla od malička opravdu hodně nemocná - jakože např. těžké zápaly plic atd. , mě pak toto přijde jako banalita. Ale jelikož je to tvoje první, v podstatě tě chápu, ono pak s každým dalším dítětem spoustu věcí přestává řešit 😉
Psí sádlo? Jak to funguje? Kde se dá koupit? Díky
diky moc
jako bys mluvila o moji holce... od 6. týdnů měla každou zimu od září do března každý měsíc rýmu jak blázen, s tím, že ona navíc z těch hlenů blyje jak amina... v září nastoupila do školky a hádej co... dle učitelky si tím imunitu pěkně upevnila... za celou tu dobu byla nemocná jen jednou, zatímco všechny děti se tam už min. 3x vystřídali a to i ti nejstarší, co už by měli být zvyklí.... on si tu imunitku tímhle naopak upevní....
Ahoj, mam dve deti, docela casto nemocne a je to neprijemne...ale jsou horsi veci a nemoci. Na budouci imunitu to nema vliv. Mohou byt zdravi i nemocni, to nikdo nevi...
@lucka662006 Díky 😉 Uvidíme...

A chodite ven, kdyz ma rymu? Pokud nejsou velke mrazy, tak studeny vzduch dost pomaha....