Týden průjem, divná stolice. Alergie na lepek, kravskou bílkovinu, parazit...?

renatkaa1996
2. črc 2022

Ahoj holky, syn rok a půl má už týden průjem. Cca 5x za den. Teploty nemá a bříško ho nebolí.(nebo mi to aspoň tak příjde) Rostou mu špičáky, tak nevím jestli to je i tím. Dr. Jsem psala v pondělí a doporučila probiotika a Tasectan a dietu. Včera jsme byli u dr a udělala stěry ze zadečku. Vše dodržujeme a teda ráno byla stolice už docela tvrdá ale dopoledne mu dcery od ,,macechy” daly jedno Oreo🤯. Pak vykakal bezbarvý hlen. Teda docela mě to vyděsilo. Výsledky budou v pondělí.
Tak jsem se chtěla zeptat, jestli některá s tím bezbarvým hlenem nemáte zkušenost? A zda to nemůže být třeba alergie na lepek nebo kravskou bílkovinu? 🤔 Teď vykakal jakoby takovou bělavou blánu. Už si myslím, že je to nějaký parazit, ale nepřišlo mi to jako housenka nebo tak. (Fuuj😩😩) máme doma psa.. a určitě jsem neuhlídala aby ho někdy neoblíznul (ten pes)😂 tak je to možné? A ještě, když dr dělala výtěr zadečku, zjistili by tam parazity?

martulka88
3. črc 2022

@renatkaa1996 Záleží, co nechala udělat z výtěru. Do žádabky se vždy vypisuje, jako u krve, co chce zjistit. Jinak hlen může být i od tlačení. Určitě ale ať dodržuje dietu a žádné už oreo nedostane - to chce fakt pohlídat. I kdyby to bylo od zoubků, tak potřebuje šetřivou dietu, když má průjmy. A hlavně dostatečně pít.

dejuska
Odpověď byla odstraněná
Zobraz