icon

Vincentka, nosní sprej. Můžu ho naplnit normální Vinc.?

katule01
29. pro 2010

Ahojky,
mám prosím dotaz, používáme Vincentku nosní sprej a mám dojem, že mi někdo říkal, že až nám dojde, že jí pak můžeme naplnit normálně tou Vincentkou z tý velký láhve... Nevíte někdo prosím, jestli to tak je? Nebo jestli musím koupit nový sprej? Díky moc za odpovědi...

sebestka
29. pro 2010

Já si myslím, že můžeš. Mám kašel a tak mi manža koupil Vincentku a tam píšou: slouží po uhrazení denní dávky jodu, stačí vypít 25ml. Důležité pro děti a těhotné ženy. Obsahuje biogenní prvky jako je lithium, rubidium, cesium. měď, zinek, vanad, chrom, kobalt ve fyziologickém poměrném zastoipení a je vhodná jako přírodní doplněk vyživy pro sportovce, děti,těhotné ženy a rekonvalescenenty.
Kloktání a výplachy nosohlatanu(popříp. užití výrobku Vincentka nosní sprej, Vincentka zubní pasta, Vincentka pastilky.
radši jsem Ti to tam napsala tak, jak píšou oni. Ale z toho bych pochopila, že můžeš.

terinda
29. pro 2010

Ano 😉

katule01
autor
29. pro 2010

@sebestka Díky moc, taky to tak chápu... 🙂
@terinda Díky...

radka.m.
29. pro 2010

ahoj,tak do některé diskuze jsem to psala já,že jí stačí koupit a doplnit,je úplně jedno,jestli ji použiješ na pití,na kloktání,nebo do nosu,vím to z lázní,kam jsem jezdila s dětma 😉

katule01
autor
29. pro 2010

@radka.m. fajn... Děkuji moc... 🙂