icon

Investujete do zlatých šperků nebo preferujete bižuterii?

7. kvě 2025

Hezké odpoledne,
investujete,kupujete si zlaté šperky?I když jsou tedy dost drahé...
Nebo dáváte přednost bižuterii,chirurgická ocel atd?
Nebo-li,kolik musíte mít řetízků najednou na krku?Stačí jeden dva...?
A nové šperky, nebo už nošené??

hennrietta
•
7. kvě 2025

Kupuji šperky nové, ale většinou je dostávám.😄 Řídím se spíš tím, co se mi líbí, ale preferují buď bílé nebo růžové zlato a chirurgickou ocel. Stříbro nebo žluté kovy ráda nemám. Neberu to jako investici, ale jen jako doplněk.

zuzkasim
•
7. kvě 2025

Je to pro tebe hodně citlivé téma? Že pokládáš dotaz anonymně? Nebo hledáš podklady pro nějaký článek?

1pomnenka
•
7. kvě 2025

Kolik řetízků musím mít najednou na krku? Nevím, proč bych měla vypadat jako od kolotoče. Nosím pouze náušnice. Náramek a prstýnek jen vyjímečně. Bižu nenosím. Neinvestuji do zlata, nevidím v tom budoucnost.

betelgeuzz
•
7. kvě 2025
@zuzkasim

Je to pro tebe hodně citlivé téma? Že pokládáš dotaz anonymně? Nebo hledáš podklady pro nějaký článek?

@zuzkasim je to tu v poslední době čím dál častější, že?

lv
•
7. kvě 2025

A ty podobné diskuze jsou také o tom samém

autor
•
7. kvě 2025
@zuzkasim

@zuzkasim ano,právě sis odpověděla,tak raději anonymně.Když neodpovídám k danému tématu,tak nepíši...🙈

majaveja
•
7. kvě 2025

Nenosím vůbec nic, připadá mi to zbytečné z mnoha důvodů...

sagitta33
•
7. kvě 2025

Jen pro zajímavost, většina šperků se nehodí jako investice, neboť podléhají modním stylům a většina ceny tvoří přidaná hodnota.
A ano, nepopírám, šperky má ráda,

jirovapa
•
7. kvě 2025

Šperky většinou dostávám. Od někoho zlatě, jindy zase stříbrné. Většinou sladím náušnice a řetízek, plus nosím snubní prstýnek a na druhé ruce jiný prstýnek. Náramky moc nenosím. Dva řetízky se mi na krku nelíbí.