Vitamin D3 od Terezie. Máte zkušenost?

gabrielka2408
10. čer 2025

Mam dotaz, tykajici se vitaminu D3 od narozeni od Terezie...mate s nim zkusenosti? Zkusila jsem ted davat malemu vitamin D3 od Vitashine (2vstriky), ale mozna bych udelala zmena prave na ten od Terezie.

georginka15
10. čer 2025

@gabrielka2408 za mě super. Po narození dcery nám doktorka doporučila Vigantol, ale ten u naší dcery způsoboval velké bolesti bříška. Tak jsme přešli na Terezii a od té doby v pořádku.

squezy
10. čer 2025

@gabrielka2408 za me terezie také ok.

nanyh
10. čer 2025

Také jsem přešla z vigantolu na terezii a super🙂

ninive211
10. čer 2025

@georginka15 Vigantol plošně předepisují doktoři protože je to jediný oficiálně schválený "lék" (lék v uvozovkách, protože to je prostě vitamín, tak jaký lék) a přispívají na to pojišťovny (myslím, už je to nějaký pátek, co jsem to řešila). Nevím proč ten vigantol je mnoha dětmi snášen špatně (bolesti bříška), přitom jiné vitamíny jsou úplně v pohodě.
U kojící matky bych se vitamínama ládovala také, ono pak něco jde miminku skrz to MM. U UM jsou vitamíny přímo v mléku. Já třeba první dva tři týdny kapky nekapala, až pak později.

j.a.n.i
10. čer 2025

@ninive211 No, je to lek, protože prosel schvalovacim procesem. Ty ostatní jsou potravinove doplnky, protože jim neprosli.

martulka88
10. čer 2025

@gabrielka2408 První měl vigantol a měl velké bolesti bříška. Přešli jsme na Terezii a super. S druhým jsem automaticky najela na Terezii.