Vlčí zrno, čím jste se ho zbavili?

janulaaa8
1. srp 2014

Mohl by mi prosím někdo poradit, jestli a čím jste se úspěšně zbavily vlčího zrna bez nutnosti jít na vyříznutí a zda je normální, když podávám heřmánkové obklady a ono místo je potom více červené a je jakoby více cítit, tudíž to spíše vypadá, že je to po obkladu horší než před ním..
Díky za odpovědi.

jipe
1. srp 2014

Já tě nepotěším, řezali mi to už 3x, ted čekám, jestli už jsem se toho zbavila. Dojdi si na oční pro antibiotickou mast + horké heřmánkové obklady. Taky jsem to po obkladech měla jakoby víc podrážděné.
@janulaaa8

janulaaa8
autor
1. srp 2014

@jipe Já už jsem právě mastičkami vybavená, přišlo mi to o malinko lepší po dvoutýdenním používání Tobradexu (mám to teprve měsíc), teď jsem začala ale dělat ty heřmánkové obklady a po nich to mám zarudlé a je to jakoby cítit, předtím jsem o tom ani nevěděla, tak jsem se bála, jestli je to normální a třeba se to tím léčí nebo jestli se mi to tím pádem nezhoršuje, takže jsi mě uklidnila. Jinak jsem o tom taky dost četla a že většině se to stejně po řezání vrací a že to někomu samo zmizelo třeba i po půl roce, když na to řezání nešli, tak ani nevím, jestli to stojí za to na to řezání jít, když to teda bude nakonec potřeba 😒

jipe
1. srp 2014

@janulaaa8 Já jsem šla právě na první řezaní po víc jak 4 měsících, bylo to dost vidět, takže mě to štvalo. Přeju, aby se ti to zlepšilo. Ještě doporučují homeopatika. Já už do sebe víckrát řezat nenechám, po tom posledním jsem měla šílený monokl a težko říct, kdy budu zase vypadat úplně normálně, ale snad to vzali pořádně a budu mít klid.

janulaaa8
autor
1. srp 2014

@jipe Děkuju, tobě taky přeju, ať už se ti to víckrát nevrátí. Já to řezat půjdu až jako poslední možnost, protože věřím tomu, že bych to za měsíc měla zpátky. Ale když je to hodně vidět a vadí to, tak není zbytí, to je jasné.. 🙂