Vysoké jaterní testy ve 4 měsících, zažili jste to?

partyzanka91
13. zář 2014

ahojky,
chtěla bych se podělit o problém který momentálně řešíme. Všechno začalo tím že Míša měla strašně vleklou novorozeneckou žloutenku. Byli jsme x-krát na odběrech krve protože dětské dr. se zdálo že je moc žlutá. Kvůli vyššímu bilirubinu nás poslali do nemocnice. Tam Míšu vyšetřili a řekli že to není na hospitalizaci ani na nasvěcování, prý stačí běžné sledování pediatrem a doma dávat k oknu. Nakonec odžloutla a když dosáhla tří měsíců mělo se dávat první očkování (hexa a za týden prevenar). Ale paní doktorka chtěla raději předem odběr aby si byla jistá že očkování neuškodí. Udělal se tedy odběr a vyšlo že jaterní hodnoty jsou vyšší. Dostali jsme homeopatikum Phosporus 9 CH a brala 5 granulí denně po 14 dní aby bilirubin klesl. Ve čtvrtek (po 3 týdnech) se šlo znovu na odběr a játra byly ještě vyšší nežli před podáváním homeopatik. Znovu nás mudra poslala do nemocnice, tentokrát na sono bříška. Na soně samozřejmě volno neměli (máme přijít v úterý). V nemocnici Míšu vyšetřila mladá doktorka, poslechla jí a prohmatala játra s tím že se jí zdají v pořádku. Pak se šla radit s primářem a zeptala se ho jestli má čas na to sono (neměl). Když přišla zpátky tak nám řekla že je to vysoké asi díky tomu že stále plně kojím a ptala se kdy začneme podávat příkrmy. Řekla jsem že to máme v plánu od ukončeného 4 měsíce. Trochu nás zarazilo že paní doktorka nevěděla co to jsou homeopatika.
Jinak až dosud Míša přibírala přímo ukázkově. Nyní byla zvážena v nemocnici a přibrala za 3 týdny z 5 210 g jen na 5 280 g. Akorád že ta váha u mudry v ordinaci-5 210 byla i s plínou, kdežto ta druhá z nemocnice je bez plíny a pak také každá váha může být jiná. Na pohled je Míša silná, prospívá a má stále má ty miminkovské faldíčky, na hlad si také nestěžuje. Praktická doktorka řekla ať příkrmy nedávám že Míša hladová není, ta doktorka z nemocnice je pro příkrmy ale až od toho 4 měsíce. No takže teď nás čeká v úterý sono a další odběry a jsem fakt zvědavá a dost nervozní co z toho vyleze. S manželem jsme v rozpacích příjde nám to jako takový bludný kruh, stále jezdíme po vyšetřeních a stále se nic zásadního neděje, jen se čeká sleduje a odsouvá očkování. A nejvíc mě znervoznuje to že nikoho kdo by měl stále takhle vysoké ty jaterní testy neznám, dokonce ani Míši praktická tam nemá mimo nás jiný takový případ. Dokonce se nás i ptala zda se Míša nesetkala s někým nakaženým žloutenkou, ničeho takového si nejsem vědoma, ale na druhou stranu občas jedeme MHD a já ty lidi tam neznám, někdo mít žloutenku mohl. Snad nepůjde onic vážného, mám strach, ale Míša je taková veselá, čilá a i doktoři říkají že velmi dobře prospívá tak se tomu divím že má takové problémy. Zažilli jste toto ještě někdo jiný?

helcenka
13. zář 2014

@partyzanka91 - já jsem se s tím sice nesetkala, jen mě zarazilo, proč dávat od ukončeného 4. měsíce příkrmy, když plně kojíte a malá prospívá dobře. Počkala bych na to sono, kdyby se nic neukázalo, zkusila bych ještě názor dalšího lékaře specialisty...

zindy
17. kvě 2016

A neco prirodniho se davat muze? Je nato dobry Ostropestřec

smetttanov
25. kvě 2016

Ten je spise dobry na detoxikaci jater

julisa88
18. čer 2016
Uživatel julisa88 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od julisa88.

Ten jsem si kupovala, obsahuje ho litovitan, takze klasika v lekarne