Zčervenalá kůže na nohou u 2,5leté holčičky

partyzanka91
9. pro 2016

ahoj maminky, mám dvouapůlletou holčičku Míšu a poslední dva večery jsem si u ní všimla že se jí k večeru celé nohy zčervenají. Začíná to u kotníků a končí nad pupíkem, takže má červené dolní bříško a nožky (jen oblast kde měla kalhotky je bělejší). Vypadá to jako by ta kůže byla spálená od sluníčka. Babička si myslí že by mohla mít alergii na fleece kterým má vycpané šusťáky co nosí ven. Zárvoeň to ale může být třeba tím že se potí a pak jí ta kůže může červenat. Máte podobné zkušenosti? Z jídla to asi nebue to si mysím že by ta vyrážka byla jiného charakteru a jinak rozmístěna.

maii
9. pro 2016

Chudak. Svedi ji to? Ma nohy jakoby teple? Vyfot to a v pondeli k doktorce, pokud se to nezlepsi. Vyper ty sustaky, par dni ji je nedavej a maly davej bavlneny (!) leginy nebo puncochace pod kalhoty. Vecer mazat pantenolem.

makronka222
9. pro 2016

ja mit na hole kuzi fleece, trochu bych se zahrala, tak zrudnu asi taky naprosto nesaje a je to umelotina, takze je videt ze ty kalhotky tu kuzi ochranili. Kdyz jsem mela tricko a na tom fleecovou mikinu, lyzovala jsem tak me to zas nechutne svedelo a bylo to samozrejme vyprane

lajla
12. pro 2016

Hm tak jestli dáváte flis na holé tělo...chudák dítě😞

hanakratka83
17. pro 2016

Ahoj,

byla jste s ní u doktorky a jak jste dopadli, nebo se to ztratilo? Malá měla něco možná podobného. Teď v tomto počasí se tělíčko častěji zapotí a pokud je to oblečení neprodyšné, tak se zapaří a mohou se udělat nějaké fleky. Můžou se objevit i malé jakoby puchýřky, nebo uhříky. 🙂 Těžko ale soudit. Bez foto moc neporovnám.