Zčervenání, popraskání a krev z pindíka u 4letého syna
Maminky poraďte prosím, malej si stěžuje dva dny na svědění pindika a dnes ho má i popraskany a teče mu z toho krev, nevíte co by to mohlo být???? A čím to zahojit????
Neteče mu s pindika,ale na podnikovi má prasklinku a z toho má trošku krve jako z ranky...kdyby mu tekla z pindika a hodně krev tak je jasný že jedu a nevypadá se tady.... Právě že ho to nebolí ale svědí.....
@carynka11 tak jsi to měla napsat už předtím, že je to není přímo z penisu......každopádně si s ním asi hrál a nešetrně přetáhl? Nevím...nebo se někde poranil, škrábnul....těžko říct, ale odvarem z řepíku nic nezkazíš, dávej mu obklady, uvidíš....v pondělí s ním zajdi k doktorovi
No si jsem to poprvé špatně popsala...přetáhnout si ho špatně nemohl,to kontrolujeme, a taky na boxerkach mel jakoby zaschlé výtok žlutozelené barvy.... Tak třeba nějaký zánět??!? Jj k odvar už jsme udělali a uvidíme.když se nezlepší určo zajdeme k dr.
@carynka11 k lékaři bezte hned. Vypadá to na zánět. Ty kdyby jsi měla přirození co by svedilo, mela vytok,krev apod tak taky mazes k lékaři....pro něho to je nepříjemné..bezte co nejdřív než si to rozskrabe........odvary muztes dávat i tak,ale samy o sobě bez lékařské prohlídky atd mi přijde postavené na hlavu ho léčit pouze tím.
Takže to vypadá na zánět, nikdy jsme nic takového neměli..... 😒 tak ráno zajedeme na pohotovost.... Dnes už si právě ani nestěžoval na svědění.... Až jsem objevili při převlékání tuhle prasklinku a výtok, rano jeste nic neměl.....
To vypadá na zánět předkožky ale určitě běžte k doktorovi. Já dělám synovi odvar z heřmánku a mažu framykoinem.
To je jasné že bych nelécila zánět sama doma....hned ráno jedeme na pohotovost, jen jsem chtěla řadu co by to mohlo být a čím trošičku zjemnit to svědění,než se dostaneme k dr. Diky všem....

@carynka11 šmarjá, jestli mu teče z penisu krev, tak jeďte na pohotovost a neptej se na internetu, vždyť ho to musí fest bolet!!! 😨 😅 😒