Žloutenka 5denní miminko. Má někdo podobnou zkušenost?
Dobrý den. 20.1 se mi narodil chlapeček . Má téměř 4kg .již druhý 21.1 den mu byla zjištěna žloutenka a večer 22.1 šel na fototerapii. Tam byl až do včerejška 24.1 do rana. Od té doby 24 hodin u mě. Bohužel dnes ráno oběť hodnoty stouply (290) a opět musel na světýlko. Do zítra minimálně a pak opět 24 hodin čekat .
Chtěla jsem se zeptat , má někdo podobnou zkušenost ? Prý za to nejspíš může rozdíl krevních skupin já 0+ on A+ .
Co jsem se dočetla tak při této situaci se doporučuje um a nebo převažovat (přehřívat) mlíčko. Jenže to mi tady nikdo neumožní. Prostě musím kojit kojit kojit. On si vytáhne krásné sám 75_78ml což je úplně krásné 😊 ale teď nevím co dál. Jak mu já můžu pomoci?
Prosím o zkušenosti, řady, nápady a taky zkušenosti s tím jak probíhala žloutenka účast . Děkuji

Nápisů naš doufám konec boje ,
Po 6 dnech od porodu. Došlo k nástupu prevarovani mlicka . Byla by škoda dávat hned UM , když já mám mlicka dost. A ... Po prvním dni kdy byl na fototerapii i se prevarovalo mlíčko šel ke mě na pokoj s klesající hodnotou která byla 194. Další den se jen prevarovalo mlíčko a po 24hodinach hodnoty 192 . Zde nastává zlom našeho čekání a to cesta domů . Nejen za tatínkem, který kvůli pandemii malého viděl jen 2hodiny ale kvůli dceři která nás oba neviděla už 8 dní a bylo velmi kruté vědět a prožívat muka bez ní (2.5roku)
To nejdokonalejší shledání s rodinou nikdy nezapomenu a přiznám se , moje želví slzy zatopili celý domov. Doma jsme už déle než den, malého sledují každou vteřinu zda mi nežloutne . Ale manžel mě ujišťuje že mě pochyby jsou zbytecné. Já mám stále strach že se budeme muset vrátit a vše prožívat znovu. Ale pevně věřím a doufám že vše bude v pořádku a my se jako rodina už nikdy nerozdelime