icon

Zpocené miminko se studeným ručkama, nohama a nosem

katerinaaromanek
28. říj 2016

Maminky, mám dotaz, syn, 6 měsíců, před nedávnem jsme prodělali bronchitidu (nevím zda to má souvislost) je zvyklý spát celou noc, teď se dost budí, je plačtivej, jí trošku míň, je z noci celý zpocený, fleky na prostěradlem, přitom má ale studené nohy, ruce i nos, teplotu měl jeden den 36,4 bez odečtu a dnes 36,6 bez odečtu, možná má trochu rýmu, slyším občas u dýchání ale nechrčí jako při bronchitidě..zkoušela jsem bez peřinky, s peřinou, topit, netopit..už fakt nevím..nemáte někdo zkušenost?? Mám jet do nemocnice?? Děkuji.

Strana
z2
madre1
30. říj 2016

@katerinaaromanek ,mě se nejmladší syn potil hodně na hlavě.Kdybych mu po hlavu neskládala plenu,měl polštář durch promočený.Měla jsem hrůzu i s CF,ale mudra mě uklidnila,že je to tou jeho objemností-narodil se v 37.týdnu se 4.kily a táhlo se to s ním do půl roka 😀 Takže pokud je ten Tvůj také vzrůstově objemnější,je to jeho pocení normální.Já už ani nevím,kdy ho to přešlo-asi jak začal lézt a méně přibírat 😉

katerinaaromanek
autor
31. říj 2016

@visnule @lajla @petrasipkova1 @dana3262 @tery_s maminky, moc děkujeme za pomoc a rady, vyrostl nám první zoubek 🙂 dle dr. U kterého jsem dnes byla to bylo, že mu rostou zuby, když jsme přišli domů, tak jsem zase chytla malého jak papá nějakou knížku, a u této příležitosti jse! Přišla na to, že zub je venku. Tak jsem cinkla a čekám na tý šaty od manžela 🙂 děkuji za rady ;)

katerinaaromanek
autor
31. říj 2016

@madre1 děkuji za radu 🙂 ale nakonec to bylo zoubkem ;) a taky mu asi neprospělo, to, že jsem párkrát zapoměla na to "déčko" 🙂

Strana
z2