Zvracení z fyzického vyčerpání?

bauskka
20. lis 2021

Holky stalo se vám nebi dětem že zvracel z fyzického vyčerpání? Dcera mi dnes půl dne zvracela, z ničeho nic v noci začla. Téměř celý den pak spala. Je mala 2,5r. Poslední 3 dny jsme měli dost náročné a tak nebyl pořádně čas na odpočinek. Vždycky jsme se večer vrátili a malá byla úplně vyřízená a pak jen ležela a koukala na pohádky. Setkali jste se s tím někdo?

maxulekapcule
21. lis 2021

@bauskka Urcite to z pretazeni byt muze, stalo se mi to, po 80 hodinach stravenych v praci behem jednoho tydne, ale to byl fakt extrem 🤦

Syn je nevypnutelny, tam se mi to jeste nestalo, ten se maximalne prepne do nejakeho usporneho rezimu, a mavnutim proutku sedne a konec. Ale to se mi stalo snad jen 3x. Ani jako nemocny se nezastavi, no jaka matka 🤣

Ale urcite se to stat muze, slysela jsem to parkrat od mamky nebo i znamych, ze tak poznali pretazeny dite

inssomnia
21. lis 2021

@bauskka zažila jsem, když jsme měli dětský tábor v horách. Po jedné túře blila půlka dětí. Když si odpočine, bude to určitě v pohodě.

ondul
21. lis 2021

Stalo, ale asi az v patnacti.

camelinka
21. lis 2021

@bauskka Spíš to tipuju na nějakou virozku...

meronym
21. lis 2021

Jako dite jsem zvracela po ture. Ale jednou, nikoli pul dne. To bude spise viroza.

alla007
21. lis 2021

Ano, dcera to tak mívá od malička. Chodí už do školy a když je toho na ní hodně, tak se i teď takhle "vypne". Druhý den už bývá v pohodě. Ale tělíčko je náchylnější k infekci, tak opatrně.

bigbig
21. lis 2021

To spíš působí jako viroza. Taky jsme teď doma měli. Pokud to teda nebyl covid, u dětí se někdy projevuje únavou a zvracením. Zrovna čekáme na výsledek PCR.

ajja87
21. lis 2021

Řekla bych spíš viroza, prej to ted strašně řadí

cilkat
21. lis 2021

V těhotenství pravidelně (žádné ranní nevolnosti - jednoznačně zvracení z únavy) a z dětství si to pamatuju taky: byla jsem nejmladší ze čtyř vnoučat, tudíž se u babičky přetáhnout bylo snadné.
Ale nikdy to nebylo, tě bych začala zvracet v noci. Vždycky jsem prostě už nezvládla jídlo, vyzvracela ho, šla si lehnout a do rána se z toho vyspala. Zvracení uprostřed noci zní spíš jako kombinace s nějakou virozou (ze který často taky stačí se vyspat 😉 )

bauskka
autor
21. lis 2021

@maxulekapcule tak i nás to nakonec přetažení nebylo. Vzhledem k tomu, že začala dneska zvracet i starší dcera, tak je to strevajzna jak vysita

bauskka
autor
21. lis 2021

@inssomnia tak ne vyčerpání, ale viróza. Dneska začala zvracet i druhá dcera

bauskka
autor
21. lis 2021

@camelinka bohužel máte pravdu. Začala zvracet i druhá dcera

camelinka
21. lis 2021

@bauskka Jeeej, tak hlavne, at sou brzo zase v pohode!

maxulekapcule
22. lis 2021

@bauskka tak to me mrzi

amazonkajanik
22. lis 2021

@bauskka po vyčerpání to být může, ale jak píšou holky, to je spíš nárazovka. Teď řádí nějaká střevní chřipka. Pondělí půl dne prozvracel muž, přes den zimnice a horečky,ve středu v noci syn a podvečer měl 38,6 a mě to vzbudilo v sobotu ráno,ale jen jednou,bez teplot a zimnice,jen únava...

evaviki
23. lis 2021

syn tak zvraci relativne casto, staci, ze blbe spi..