Neviditelná rovnátka (alignerr) od značky Invisalign pro starší děti. Máte zkušenost?
Dobrý den, budu moc ráda, pokud má někdo zkušenost s neviditelnými rovnátky (alignery) značky Invisalign, nejlépe u starších dětí, a podělí se o ni.
Moc děkuji.
Mám je ja a super. Kovová mit v podstatě nemůžu, takže jsem ráda, ze je jiná varianta. Navíc léčba méně bolí, protože je stačí na par minut vybrat a uleví se. Měla je i neteř ve 12 letech a výsledek super. V mém okolí je ma víc lidí a každý si to chválí
Mám je ja a super. Kovová mit v podstatě nemůžu, takže jsem ráda, ze je jiná varianta. Navíc léčba méně bolí, protože je stačí na par minut vybrat a uleví se. Měla je i neteř ve 12 letech a výsledek super. V mém okolí je ma víc lidí a každý si to chválí
@evaviki moc Vám děkuji. Dcerka mít kovové také nemůže.
Dcera (16) je má, už budeme léčbu končit. Za mě super varianta, pokud si to může člověk dovolit, nemá to snad žádnou nevýhodu. Mladší dceru čekají taky. U rovnátek jsem pracovala, takže mám náhled do obou variant a fólie jsou za mě super
Dcera (16) je má, už budeme léčbu končit. Za mě super varianta, pokud si to může člověk dovolit, nemá to snad žádnou nevýhodu. Mladší dceru čekají taky. U rovnátek jsem pracovala, takže mám náhled do obou variant a fólie jsou za mě super
@j.kriv Děkuji Vám. Mohu se prosím zeptat, jak dlouho je dcerka nosila? I když chápu,ze je to individuální. Nebo spíš, pokud jste z oboru,zda nevíte jaká je průměrná doba? Dekuji.
Já je mám u obou synů. Starsi bude za dva měsíce končit, mladší teď začíná. Přijdou mi super, právě mladší chodí na kickbox a tam by ta kovová nešla, tak jsme rádi za tuto variantu. Cena teda závratna, ale i tak jsme se rozhodli do toho investovat, naštěstí mám zdravé děti a do teď nic nebylo potřeba, na školy taky chodí na státní, tak jsme se prostě placli přes kapsu.
Já je mám u obou synů. Starsi bude za dva měsíce končit, mladší teď začíná. Přijdou mi super, právě mladší chodí na kickbox a tam by ta kovová nešla, tak jsme rádi za tuto variantu. Cena teda závratna, ale i tak jsme se rozhodli do toho investovat, naštěstí mám zdravé děti a do teď nic nebylo potřeba, na školy taky chodí na státní, tak jsme se prostě placli přes kapsu.
@svija super, děkuji Vam za odpověď. 😊
Nás čekají ke konci prázdnin, tak se sem přidám na zkušenosti 🙂 kovová mít na svoji vadu v současné době nemůže, možná později, čeká nás dlouhá léčba🤷 mohu se zeptat, je zde nějaké dítko, které s nima normálně jí? Děkuji 🙂
Já měla v dospělosti. A jsou báječná, neměnila bych. Za tu cenu dle mého názoru stojí.
Nás čekají ke konci prázdnin, tak se sem přidám na zkušenosti 🙂 kovová mít na svoji vadu v současné době nemůže, možná později, čeká nás dlouhá léčba🤷 mohu se zeptat, je zde nějaké dítko, které s nima normálně jí? Děkuji 🙂
@lizzie02 neter s nimi jedla, ale prislo mi to divny. U sebe si to neumim predstavit, resp. bala bych se, ze se mi zkazi zuby uplne
@lizzie02 neter s nimi jedla, ale prislo mi to divny. U sebe si to neumim predstavit, resp. bala bych se, ze se mi zkazi zuby uplne
@evaviki no syn musí taky, jelikož jak má špatný skus tak blbě kouše a tím se to zhoršuje, tak s nima se bude muset naučit jíst a pak po jídle to čištění a tak🤷 ale právě hodně čtu, že si je vyndavaji na jídlo, tak mě to zajímá 🙂
@lizzie02 pokud nemá vyloženě řečeno s nimi jíst, tak určitě vytahovat. Zaprvé se fólie můžou zbytečně zabarvit od potravin a nápojů a za druhé je určitě jednodušší udržet hygienu.
@lizzie02 pokud nemá vyloženě řečeno s nimi jíst, tak určitě vytahovat. Zaprvé se fólie můžou zbytečně zabarvit od potravin a nápojů a za druhé je určitě jednodušší udržet hygienu.
@j.kriv právě že ortodontista nám řekl, že by se s nima měl naučit jíst, protože kvůli vadě blbě kouše, fólie to budou rovnat🤷
nevim jestli primo tuhle znacku, dcera mela neviditelna rovnatka od svetarovnatek, ale jestlize je to jina, tak si myslim, ze je to stejne vesmes to same. Mela je od 10 let cca 2 roky, za me mnohem lepsi nez kovova. Opravdu nebyly videt, neponicila se sklovina tim, ze by se na ni lepily ty ctverecky na kterych kovova drzi, nebolelo to - vzdycky jen po nove sade rovnatech prvni den rikala, ze citi tah, ale jak se rovnatka meni casto, tak korekce probiha dostatecne pomalu, aby nebyl zadny mordor.
Vadu proc jsme je davaly vyresily krasne. Bohuzel je mela asi moc brzo, nove narostle zuby se ted zase vydaly krive, tak se k nim mozna jeste vratime, ale to jim nemohu mit za zle.. naopak velmi dobre reagovali na to, ze se ji jeste chrup dost zasadne menil (prefotili a nechali vytisknout nove sady). Libilo se mi i jak jednoduse maji vyresene, pokud nejaky zub roste prilis vysoko a potrebuje stahnout - proste na to jednoduse nasadi gumicky co to stahuji. Neinvazivni a funkcni, klasicka rovnatka tohle vyresit moc ani neumeji..
Na jidlo si je vzdy sundavala, bylo ji receno, ze s nimi nema jist (sundani byla otazka par sekund, stejne tak jako pak nandani)
@klaarusa Dobrý den, já sama v Praze dokončuji léčbu neviditelnými rovnátky ve Světě rovnátek a s přístupem i výsledkem jsem moc spokojená. Mají tam i skvělé specializované dětské oddělení.
Cena se odvíjí od složitosti případu. Já měla těžkou vadu (hluboký skus, léčba na 1–1,5 roku) a cena byla 110 tisíc Kč. Pokud ale zaplatíte celou částku během prvních 3 měsíců, dávají slevu 10 000 Kč, takže mě to vyšlo na 100 tisíc Kč. U dětí a lehčích vad to samozřejmě bývá levnější. Úvodní konzultace a 3D sken jsou tam zcela zdarma.
Pokud byste se pro ně rozhodli, můžete využít můj doporučující odkaz: https://www.svetrovnatek.cz/?ref=ndy3zwv. Každý z nás díky tomu získá bonus 5 000 Kč, což výslednou cenu ještě příjemně sníží. Hodně štěstí! 🙂

Vždy nabízí i tato neviditelná rovnátka, cena je šílená, každý si ji nemůže dovolit. Za mne nadstandard a zbytečnost. Zuby srovnají stejně jako ta levnější.