Měsíční holčička téměř přestala spinkat

pavca1965
3. lis 2016

maminky pomozte prosim zoufalci. Mam mesicni holcicku, celkem pekne nam spinkala, ale poslednich par dni prestala spinkat temer uplne, nespi temer ani v noci, budi se co pulhodinu, prakticky ji odnosim v ruce. Na prdiky davam espumisan,dle pediatra odstrikavam pred krmenim, cvicime,nahrivame brisko a musim rict ze prdi celkem dobre. Jsem uz tak unavena, vim,ze mi reknete,ze chce byt miminko u me,to chapu, ale spinkat by preci taky melo. Udrndam ji v ruce,od sislani me uz boli pusa, ale jak ji polozim je vzhuru a krici....prijde mi to uz jako rozmazlenost......mate pro me nekdo radu?

lv
3. lis 2016

Rozmazlenost ne, takhle malé miminko neumi být vypočítavé.. možná růstový spurt, navíc i přestávají miminka spát skoro cely den.. co venku, uvozit v kočárku? Co teplo, zima, lehnout si s ní (pořád lepší, než chovat).

alexandra18
3. lis 2016

Zkuste si půjčit hacku, nám strašně pomohla. Opravdu se v ní usíná lépe.

dora13
3. lis 2016

Zkus hacku nebo satek🙂

drakenn
3. lis 2016

Vem si ji k sobě do postele a přes den nos v šátku! Mě zachránil život 😀

adypro
3. lis 2016

U naší dvouměsíční je to občas podobné, spí stále se mnou, v noci tedy už celkem dobře a přes den musím někdy hodně nosit v šátku, tam spí dobře. Jinak se mi taky hodně budí přes den, zatím nevydrží moc spát v kuse. Také nevím, co bych bez šátku dělala.

nulinka007
3. lis 2016

Stejné problémy jsme řešili s třítýdenní dcerkou, ukázalo se, že má alergii na bílkovinu kravského mléka. Do týdne po vysazení všeho mléčného ze stravy jsme měli vyměněné dítě.

suzief
3. lis 2016

Mě tahle prorvaka jednu noc a zjistilo se že prodělala akutní zánět středního ucha, nechtěla ležet jen nosit.
Pro jistotu zmerte teplotu a pokud se vám to nebude zdát, raci k dr., Předtím mi spala normalne

kanajana
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
lusynkova
8. lis 2016

Espumisan vyhoď, kup si kmínový a fenyklový olej a ten pij, silice přejdou do mléka. Pak to, co radí ostatní - šátek a v noci spaní ve společné posteli. Můj syn takhle špatně spal, když na něj šla nemoc.