Řve před usnutím

nikolaamiminko
29. srp 2018

Nas temer 7m syn, od te doby co zacal lezt a stavet se kolem nabytku, tak ma problem usnout. I kdyz uz je totalne unaveny, telo ho nuti vstavat, takze to je kolotoc, na zada, dudlika a spi par vterin, pak rev, hemzi se v postylce, zveda se, stoupa si a u toho rve, takho zas polozim a tak dokola, trva to i dele nez hodinu, kdy odpadne vycerpanim. Nepomaha ani noseni, houpani...to se spise probere a kouka co kde lita a kam by vlez a co zkoumal. Vubec si s nim nevim rady :(

vikinkav
29. srp 2018

@nikolaamiminko u nas to samy a jede porad, i kdyz uz ted ma 9 m. Snazim se ruzne manipulovat se spankem - davat spat driv/pozdeji/nachat ho jeste po koupani chvili radit/ min spani pres den. Vetsinou najdeme neco co aspon trochu funguje.

kittyy17
29. srp 2018

Normální, dej mu do postýlky zajímavou hračku, která ho zaujme natolik, aby zůstal ležet...

g_m
29. srp 2018

Když mi to začala malá dělat, tak jsem ji "násilím" držela na boku, až usnula. Dva dny plakala, pak pochopila, že ji prostě nepustím a ona má spát a byl pokoj. Stejně to praktikujeme i teď, když jde spát, tak ji položím na bok, pohladím a sama si usne, nikam nelozí ani nevylézá z postele.

kejt29
29. srp 2018

Nas spi na brise, dala jsem ruku na zadek a jako by houpala mu tou dupou. Tak rychle usnul. Ted ma 10m a usina normalne sam a dost rychle.

alena2109
29. srp 2018

Řekla bych, že je to normální. Prostě najednou není na spánek čas 🙂 chce to vyhlídnout dobu aby nebyl přetažený, ale aby byl zase unavený... Já malého prostě položila, chvíli ho držela, chvilkami i "násilým", ale do chviličky spal. Jen bylo potřeba, aby se uklidnil..

gembula
29. srp 2018

U nás to trvá měsíc a půl, ale lepší se to. Začla jsem ji dávat do spacího pytle, což ji trochu zbrzdilo a taky jsem ji zacla ukládat o hodinu později.

bartakova_veronika
29. srp 2018

mě to malá dělá teď v 10ti měsících ale u nás to jsou zoubky ... vylezl jí první zoubek nedávno a roste druhý tak prostě v postýlce řve a to do teď byl klid a krásně usínala úplně sama ... ale mě neleze, nechodí a ani neumí sedět ještě .. umí jenom válet sudy ... dělá mi to už od soboty takhle ... dnes jsem přišla na to že přes spaním prostě namazat dásničky chladivým gelem pro růst zoubků, dokrmit mlékem, protože mi ani nejí občas večer, namazat znovu dásně a hned usne .. alespoň dnes to takhle zabralo tak uvidím zítra ...

gembula
1. zář 2018

Malý update 🙂... díky nemoci teď uspával manžel a malá usne během 30-10min! A to i přes den 😲

pucka08
16. črc 2020

@nikolaamiminko mám úplně to samé Emma 9 mes nakonec usne v náručí 🙈