icon

Baagl nebo Topgal?

bublinaleti
22. kvě 2019

Prosím, má někdo srovnání? Kdo třeba vybíral… co jste vybrali a jak se to osvědčilo? Děkuji
https://www.sevt.cz/produkt/baagl-skolni-batoh-...

https://www.topgal.cz/skolni-batohy-do-4_-a-5_-...

dodor
•
22. kvě 2019

Za mě topgal. Syn je s ním spokojený a skvěle mu sedí na zádech. Navíc je dělají tak, že opravdu vydrží.

lprdola
•
14. srp 2020

Z nas tedy rozhodne Baagl, krasne motivy a detem se uzasne nosi, mají uz nekolikaty.

setba
•
14. srp 2020

Nad těmito 2 batohy jsem uvažovala, myslím že do kvality a zpracování jsou stejné, u toho Baaglu je lepší sytém klasické aktovky ve smyslu velké kapsy toho víka které se celé otevírá, což je myslím lepší pro prvňáčka stran přehlednosti. Nicméně u nás nakonec vyhrál Topgal zcela kvůli konkrétnímu obrázku který syn moc chtěl a o jiném nechtel slyšet 😁

martulka6188
•
14. srp 2020

Ja jeste nadhodim aktovky a batohy Stil. Taky ceska firma, jen ne tak proflakla. Kvalita vyborna, synovec ma batoh treti rok.

abdikate
•
17. srp 2020
Uživatel abdikate je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od abdikate.

@lprdola : Me se ta znacka taky moc libi, jak rikas, mají krasne motivy a je to cesky design.

klarunkapus
•
20. srp 2020
Uživatel klarunkapus je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od klarunkapus.

Ženy, a kde takhle batohy nakupujete? Prez net, nebo kamenna prodejna? To bych tedy preferovala vice, chtela bych si batoh osahat.

hankamila
•
23. srp 2020

Helet, ja jsem si ho chtela taky osahat, predci jen, není to uplne levna investice, ale stoji zato! No koukla jsem zde - pompo.cz/katalog-2/?search=baagl&lang=cs který se mi libil, nechala jsem si ho poslat na prodejnu.

klarunkapus
•
26. srp 2020
Uživatel klarunkapus je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od klarunkapus.

No helet, tak koukat na stranky Pompo na aktovky, to by me nenapadlo, diky za typ!